Cum a apărut Monica Anghel, la un important eveniment din Capitală! Unii colegi nici nu au recunoscut-o

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/04/2019, 16:59
Cum a apărut Monica Anghel, la un important eveniment din Capitală! Unii colegi nici nu au recunoscut-o GALERIE FOTO
Monica Anghel, de nerecunoscut la un eveniment monden

Monica Anghel a atras toate privirile la ultimul eveniment monden la care a participat! Cântăreața care se pare că a slăbit destul de mult în ultima perioada și-a făcut apariția la magazinul Muzica, din Capitală, care a găzduit miercuri lansarea albumelor ”Să ne reamintim” și ”Trăiesc”, semnate de celebrul compozitor Marius Țeicu și interpretate de inegalabila Angela Similea!

Monica Anghel, apariție ”sălbatică” la evenimentul Angelei Similea

Foarte multe vedete au venit s-o aplaude din nou pe „Regina muzicii uşoare româneşti”, Angela Similea, ajunsă acum la vârsta de 72 de ani. Indiferent de generația în care s-au născut, vedetele au vrut să-i fie alături Angelei Similea. Astfel, Monica Anghel (47 de ani), Ileana Şipoteanu (51 de ani), Mirabela Dauer (71 de ani), Paula Seling (40 de ani), Alexandra Velniciuc (38 de ani), dar și Aurelian Temișan s-au aflat ieri la magazinul Muzica.

Dintre toate vedetele, Monica Anghel s-a făcut remarcată. Îmbrăcată într-un costum cu ”animal print”, la care a adăugat și o vestă de blană, celebra cântăreașă parcă s-a transformat într-o felină.

Monica Anghel
Monica Anghel s-a bucurat alaturi de Angela Similea

Monica Anghel a slabit considerabil

Colegii săi de scenă mai să n-o recunoască pe felina Monica Anghel. După ce a renunțat la vestă și s-a așezat pe scaun, totul a luat o altfel de turnură. Costumul ei de leopard părea a fi un banal capot de stat prin casă. Evenimentul a fost un succces, artistele și artiștii au râs, s-au distrat, și-au povestit amintiri plăcute, după care au dat năvală să cumpere cele două discuri ale Angelei Similea, care costă împreună 30 de lei.

Pe albumele produse de EuroStar se regăsesc cele mai îndrăgite şlagăre, musicaluri şi melodii din filme şi show-uri tv celebre. Angela Similea are însă un repertoriu impresionant de peste 300 de şlagăre.

Monica Anghel
Monica Anghel si-a socat colegii de scena cu costumul ei ”leopard”
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×