Cum a apărut Maria Băsescu, la botezul din acest weekend! Fosta primă Doamnă a fost scumpă la vedere

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/10/2018, 15:59
Cum a apărut Maria Băsescu, la botezul din acest weekend! Fosta primă Doamnă a fost scumpă la vedere GALERIE FOTO
Maria Băsescu, apariție de senzație la botezul nepoatei ei!

Maria Băsescu a fost una dintre invitații speciali la botezul din acest weekend! Însă, cum a apărut aceasta la marele eveniment al familiei Băsescu și de ce fosta primă Doamnă a fost cam scumpă la vedere? La botezul fiicei Elenei Băsescu, toți cei care au onorat invitația acesteia au fost numai unul și unul. În jurul orei 16, în ziua de 15 octombrie, toți s-au prezentat la Biserica Elefterie din Capitală pentru a o creștina pe micuța familiei.

Elena a purtat o rochie midi, de un alb unt, aproape ca a unei prințese, cu mâneci bufante și o fustă foarte voluminoasă a fost senzația zilei. Însă, și cuplul Maria și Traian Băsescu au avut o vestimentație elegantă. Cei doi au fost de-a dreptul prezentabili; fostul președinte purtând un costum gri închis, la care a adăugat o cravată de un albastru prăfuit, iar fosta primă Doamnă a purtat o rochie în alb-negru, cu câteva modele în jurul bustului, accesorizând ținuta cu un colier finuț și o brățară în aceeași culoare.

Cu toate acestea, toată lumea s-a pozat cu toată lumea, mai puțin fostul președinte cu cei care erau implicați în acest mare eveniment. Băsescu nu a apărut în fotografii, deși, în mare, s-a pozat cu toată lumea.
Maria și Traian Băsescu, o dată ce au ajuns la biserica la care se creștina micuța Elenei Băsescu

Cum a apărut Maria Băsescu la botezul din acest weekend? Aceasta a fost cam scumpă la vedere

Evenimentul a avut de toate: ținute extravagante, nume mari din politică și lumea mondenă, aranjamente surprinzătoare, în urma cărora s-au făcut multe fotografii pentru a rămâne amintiri nepoților. Cu toate acestea, toată lumea s-a pozat cu toată lumea, mai puțin fostul președinte cu cei care erau implicați în acest mare eveniment. Băsescu nu a apărut în fotografii, deși, în mare, s-a pozat cu toată lumea.

Dar, cu toate că Traian Băsescu nu a fost prezent în fotografiile care urmau să rămână din urma petrecerii în cinstea micuței abia creștinate, acesta a compensat prin dansul pe care l-a avut cu fiica sa de la începutul petrecerii. Cei doi au valsat pe o melodie superbă, bunicul Traian fiind vizibil emoționant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×