Cum a apărut Lia Olguţa Vasilescu la un eveniment: „Eleganţă şi rafinament”. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/10/2019, 09:35
Cum a apărut Lia Olguţa Vasilescu la un eveniment: „Eleganţă şi rafinament”. FOTO
Olguța Vasilescu are mai mult timp liber acum, având în vedere că nu mai deține nicio funcție de conducere în stat. Sursa foto: micapi.ro

Lia Olguța Vasilescu a participat în weekend-ul trecut la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu, Sara Francesca. A fost una dintre cele mai apreciate prezențe la evenimentul din viața realizatoarei de emisiuni de la Antena 3. Olguța nu a fost singura care a fost alături de jurnalistă.

Lia Olguța Vasilescu, într-o rochie neagră, cu umerii dezgoliți, la botezul fetei Sandrei Stoicescu

La botezul Sarei Francesca au fost prezenți și primarul Capitalei, Gabriela Firea, alături de Florentin Pandele, premierul interimar Viorica Dăncilă, Rovana Plumb, Sabina Iosub, Adrian Năstase și Mircea Geoană printre alți invitați. Lia Olguța a postat o fotografie de la botez, în care apare alături de avocata Alice Drăghici, cunoscută publicului din emisiunile de la Antenă.

Olguța a purtat o rochie neagră, mulată, a avut părul prins în spate, iar peste rochie îi atârna un colier  prețios. Fosta primăriță a Craiovei a ales o rochie cu umerii dezgoliți și a afișat pe tot parcursul evenimentului un zâmbet pe buze. Botezul Sarei Francesca. Să aveți o seară frumoasă!”, a scris Lia Olguța la fotografia pe care a publicat-o pe pagina ei de Facebook.

lia olguța vasilescu
Lia Olguța Vasilescu, alături de avocata Alice Drăghici, la botezul Sarei Francesca. Sursa foto: Facebook

Sandra Stoicescu, în culmea fericirii

„Două doamne superbe și elegante! – Distracție plăcută!; Două doamne frumoase și distinse;  Două doamne minunate ,deștepte, frumoase si capabile să răstoarne munții! Ne face plăcere să vă admirăm poza! Petrecere frumoasă!”, sunt câteva dintre comentariile internauților la postarea Olguțăi.

„Cu siguranță e norocoasă, vezi ce zi frumoasă e azi? Sunt extrem de emoționată. Ea e cumințică până acum. E foarte cuminte. Nașii sunt pregătiți”, a declarat Alessandra Stoicescu înainte de botezul cu ștaif, la care au participat nume grele din politica românească.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×