Cum a apărut Anamaria Prodan la deschiderea unui restaurant. Bijuteriile sale au atras toată atenția

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/06/2019, 13:22
Cum a apărut Anamaria Prodan la deschiderea unui restaurant. Bijuteriile sale au atras toată atenția GALERIE FOTO
Anamaria Prodan a etalat la deschiderea unui restaurant bijuterii de jumătate de milion de euro Sursa foto: libertatea.ro

Anamaria Prodan este o apariție excentrică când vine vorba de haine, dar și de accesorii. La deschiderea unui restaurant din București impresara și-a etalat cele mai noi achiziții de la capitolul bijuterii. Accesoriile purtate de Anamaria Prodan valorează sute de mii de euro.

Anamaria Prodan nu se uită la bani când e vorba de bijuterii

Anamaria Prodan a impresionat prin apariția sa excentrică la deschiderea unui restuarant din Capitală. Soția lui Laurențiu Reghecampf și-a etalat cele mai noi bijuterii la deschiderea restaurantului deținut de soția fotbalistului Adrian Bourceanu, fina sa.

Impresara nu se uită la bani când vine vorba de pasiunea sa pentru bijuterii. Anamaria Prodan și-a mărit de curând colecția de bijuterii scumpe pe care le-a etalat la deschiderea restaurantului deținut de fina sa Adina Bourceanu. Ceasul din aur alb cu peste 350 de diamante purtat de impresară valorează circa 300.000 de euro, iar restul bijuteriilor au completat jumătate de milion de euro, conform libertatea.ro. În plus, soția lui Reghecampf a mai purtat lângă ceasul de lux trei brățări cu diamante care ajung la 50.000 de euro. La mâna stângă impresara a purtat alte șase brățări din aur alb și galben cu diamante care valorează 100.000 de euro. Inelul de logodnă cu diamant ajunge la suma de 150.000 de euro.

„Eu îmi cumpăr orice îmi place și niciodată nu mă uit la preț. Contează, în primul rând, să-mi placă ce îmi cumpăr, să mă simt bine în hainele respective și, bineînțeles, să-mi stea și bine. Recunosc că îmi place să fiu în trend de fiecare dată. Mă răsfăț când am ocazia. Îmi fac toate poftele și îmi cumpăr bijuteriile pe care le iubesc”, a declarat Anamaria Prodan.

Impresara este mereu o apariție excentrică
Anamaria Prodan a etalat la deschiderea unui restaurant bijuterii de jumătate de milion de euro
Sursa foto: libertatea.ro

Anamaria Prodan mereu o apariție excentrică și inedită

Anamaria Prodan are o pasiune și pentru hainele și accesoriile de firmă. Ținutele purtate de impresară sunt realizate de creatori celebri sau sunt achiziționate direct de pe podiumurile de modă. Anamaria alege de fiecare dată piese vestimentare exclusiviste fără a ține cont de suma pe care o scoate din portofel. „Am și eu o nebunie de-a mea cu hainele. Dau o avere lunar pe haine și nu-mi pare rău.”, a spus impresara.

Să nu uităm că cea mai sexy impresară din fotbalul românesc a defilat la petrecerea VIVA într-o rochie transpararentă care a lăsat la vedere totul. Anamaria a purtat pe sub rochia prețioasă doar o pereche de bikini minusculi. Impresara nu are inhibiții și își etalează formele cu fiecare ocazie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×