Cum a ajuns să arate Tina Turner la aproape 80 de ani! Artista a urcat pe o scenă din Germania și a uimit publicul

Dan Stancu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 15:54
Cum a ajuns să arate Tina Turner la aproape 80 de ani! Artista a urcat pe o scenă din Germania și a uimit publicul GALERIE FOTO
Cum a ajuns să arate Tina Turner la aproape 80 de ani!

Tina Tunrner și-a uimit fanii din orașul german Hamburg, unde a urcat pe scenă alături de Kristina Love, cea care o interpretează în musical-ul TINA. Îmbrăcată într-un costum închis la culoare și cu o căciulă de blană neagră, vedeta internațională arăta de parcă timpul s-ar fi oprit în loc, în cazul ei.

Cum a ajuns să arate Tina Turner la aproape 80 de ani!

În memoriile sale, Tina Turner povestește că, atunci când a aflat că are cancer intestinal și probleme grave la rinichi, s-a gândit la sinuciderea asistată, din cauza durerilor foarte mari. Nu mai putea mânca și nu se mai putea mișca, așa că lua în calcul să apeleze pentru eutanasie, la o clinică de specialitate din Elveția.

Începuse să se simtă rău chiar din ziua în care s-a căsătorit cu producătorul muzical Erwin Bach, în vara anului 2013. În cele din urmă, soțul a fost cel care a salvat-o, donându-i un rinichi. „Soţul meu mi-a spus că nu vrea să mă piardă, că nu vrea altă femeie şi nici altă viaţă”, scrie ea în memoriile sale”, a scris Tina Turner în cartea „My Love Story”, în 2016.

O viață complicată

Căsătoria ei cu Erwin Bach a venit după mariajul cu Ike Turner, care a abuzat-o fizic și psihic. Totul s-a schimbat după întâlnirea cu Bach. „Erwin m-a şocat spunându-mi că vrea să-mi doneze un rinichi. Nu puteam să cred şi sunt momente când încă nu pot să cred”, a mărturisit Tina Turner.

„Am fost copleşită de generozitatea ofertei sale. Când s-a gândit la viitorul său, s-a gândit la mine. Viitorul meu este viitorul nostru, mi-a spus el”, a spus vedeta internațională, născută pe 26 noembrie 1939, în statul american Tennessee. De altfel, în cartea sa, Tina Turner face o pledoarie emoționantă pentru donarea de organe, e decizie care poate salva numeroase vieți în întreaga lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×