Cum a ajuns să arate Mariah Carey. Astăzi împlinește 49 de ani. Galerie FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/03/2019, 13:59
Cum a ajuns să arate Mariah Carey. Astăzi împlinește 49 de ani. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum mai arată artista la cei 49 de ani?

Mariah Carey a împlinit 49 de ani astăzi! Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică pop și R&B. De asemenea este compozitoare, producătoare și o actriță foarte bună. Primul album de debut a fost lansata în anul 1990, după îndrumarea lui Tommy Mottola. Acesta este director la compania de discuri Columbia Records și va urma să-i devină soț în anul 1993. Din nefericire, căsnicia sa s-a terminat, astfel că cei doi și-au spus adio și și-au văzut fiecare de drumul lor.  „Sunt prințese de wail (fotografii de dimensiuni mai mari) […] cântăreți specialiști care combină orientarea clasamentelor cu un scop bine gândit omagiu al formației Middle of the road (MORTUL). În She-bop II1 (2002), scriitorul O’Brian a descris reîntoarcerea „Cuciumitei Cleopatra”, a specificat Garry Mulholland, după debutul cântăreței.

Mariah Carey, fericită până peste cap la 49 de ani

Cântăreața a fost văzută de curând cu gemenii Marocan și Monroe, prietenul ei Bryan Tanaka și echipa ei, iar un spion ne-a spus: „Mariah era așezată în fruntea mesei cu strat de petale de trandafiri sub statuia lui Buddha. . . Gemenii au condus o „aniversare fericită” [ceea ce îi numește Carey ziua de naștere] toast la Mariah”, potrivit Page Six. 

„Nu contează anii, dar cu certitudine îi mustresc. . . Am aniversări, nu zile de naștere, pentru că eu sărbătoresc viața, draga mea.” „Oamenii chiar nu înțeleg. Am crescut cu acest gen de muzică”, a declarat aceasta după ce a declarat că este adepta muzicii de culoare. 

Mariah Carey arată excepțional la cei 49 de ani
Mariah Carey arată excepțional la cei 49 de ani

Cariera în muzică și actorie a artistei Mariah Carey

După divorțul de Tommy Mottola din 1997, popularitatea sa, din păcate, a scăzut, după ce a părăsit casa de discuri Colombia și a ajuns la Virgin Records. În anul 2002 , Carey s-a mutat la o altă casă de discuri, după ce a făcut coloana sonoră de la filmul Glitter. Celebra artistă a ales ca în 2005 să se întoarcă la origini, la muzica pop, cea care a făcut-o plăcută de public, astfel că nu trece mult timp până să ajungă din nou în topuri.

Mariah Carey a avut în top Billboard nu mai puțin de 18 piese, fiind primul artist alb care deține așa ceva. Carey și-a început cariera în actorie în 1997, iar în 1998 a dat probă pentru roluri de filme de casă. Apariția de debut a fost în The Bachelorette, unde a jucat în rol secundar al unei cântărețe de operă. „Este o divă lipsită de talent, ca bărbatul și șerbetul […] Partea de performanță muzicală, care l-ar interesa pe Jim Carey, nu se vede”, a comentat atunci CNN.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×