Mariah Carey, acuzată de un bodyguard de hărţuire sexuală!

Filon Stan   
în Galerie foto
09/11/2017, 17:29
Mariah Carey, acuzată de un bodyguard de hărţuire sexuală! GALERIE FOTO

Scandalurile cauzate de hărţuirile sexuale merg mai departe, în Statele Unite ale Americii! După ce regizorul Harvey Weinstein a fost acuzat de femei, actorul Kevin Spacey de bărbaţi, acum faimoasa cântăreaţă Mariah Carey este acuzată de un bărbat de hărţuire sexuală! VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Artista este acuzată de un fost bodyguard că l-ar fi hărţuit şi umilit. Michael Anello a lucrat pentru Mariah din 2015 până în mai anul acesta. Michael s-a ocupat de paza şi protecţia cântăreţei, iar acum o acuză că i-a hărţuit pe el şi pe colegii lui.

Mariah Carey acuzată de hărţuire sexuală! I-ar fi cerut unei gărzi de corp să întreţină relaţii sexuale cu ea

Potrivit TMZ, Mariah Carey voia să fie înconjurată de bărbaţi de culoare, dar li se adresa cu apelative rasiste. Anello a mai povestit că, în timpul unei deplasări în Mexic, Mariah l-a chemat în camera ei să o ajute cu nişte bagaje. Când a ajuns, artista era îmbrăcată doar în lenjerie şi i-ar fi propus să întreţină relaţii intime. 

El spune că a refuzat şi a părăsit camera. Cei doi trebuiau să mai colaboreze pentru încă doi ani de contract, dar Mariah nu i-ar mai fi dat banii. Acum se pregătesc să se întâlnească la proces. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×