Cum a ajuns să arate Ioana Băsescu, după ce s-a retras din viața publică! E de nerecunoscut

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/05/2019, 16:51
Cum a ajuns să arate Ioana Băsescu, după ce s-a retras din viața publică! E de nerecunoscut GALERIE FOTO
Cum a ajuns să arate Ioana Băsescu, după ce s-a retras din viața publică!

Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României, Traian Băsescu, este acum o persoană discretă, care stă departe de lumea politică și, mai ales, de „ochii presei”. Blondina ravisantă de odinioară a lăsat în urmă vestimentația elegantă și imaginea de „divă” și în prezent preferă numai haine largi, în culori închise, care să-i acopere cât mai mult din kilogramele în plus pe care le-a pus pe ea.

Cum a ajuns să arate Ioana Băsescu, după ce s-a retras din viața publică

Surprinsă de paparazzi Click, Ioana Băsescu pare că mai „împlinită” decât în mandatele prezidențiale ale tatălui ei, preferă să se îmbrace modest și să se poarte nemachiată. Fata cea mare a fostului președinte a fost pozată pe stradă, umblând de colo-colo pentru a-și rezolva diferite treburi, cărând după ea o pungă ce pare destul de grea. Ultimul eveniment care a adus-o din nou în ochii lumii a fost scandalul legat de firma SC Agro Green Nana SRL, prin care fosta ei prietenă Elena Udrea deținea terenuri agricole și presta lucrări agricole în arendă.

Mai exact, la finalul lunii februarie, statul i-a închis firma Elenei Udrea, prin care aceasta a lucrat atât de discutatele pământurile de la Nana ale fiicei lui Traian Băsescu. Această măsură vine după ce în vara anului trecut Direcția de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 din Capitală a cerut instanței dizolvarea companiei respective.

Cum a ajuns să arate Ioana Băsescu, după ce s-a retras din viața publică! E de nerecunoscut
Ioana Băsescu a fost surprinsă îmbrăcată modest și nemachiată

Probleme pentru Elena Udrea. Statul i-a închis firma prin care a lucrat pământurile de la Nana ale fiicei lui Traian Băsescu

„Firma pe care Elena Udrea a înființat-o, în anul 2013, care a lucrat, în arendă, terenurile pe care Ioana Băsescu le-a achiziționat în localitatea Nana, județul Călărași, a fost închisă de Tribunalul București, în timp ce patroana se afla în închisoare, în Costa Rica. Decizia a fost luată după ce, în vara anului trecut, Direcția de Impozite și Taxe Locale Sectorul 1 din Capitală a cerut instanței dizolvarea companiei.

Cum a ajuns să arate Ioana Băsescu, după ce s-a retras din viața publică! E de nerecunoscut
Statul i-a închis firma Elenei Udrea, cea care lucra pământurile Ioanei Băsescu

Deşi hotărârea instanţei, pronunţată la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, impunea Finanţelor obligaţia de a o publica în Monitorul Oficial şi pe portalul Oficiului Registrului Comerţului, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent”, susține jurnal.antena3.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×