Cu cine se iubește Irena Boclinică, actrița care a parodiat-o pe Dăncilă la iUmor! Sunt foarte fericiți

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/03/2019, 11:02
Cu cine se iubește Irena Boclinică, actrița care a parodiat-o pe Dăncilă la iUmor! Sunt foarte fericiți GALERIE FOTO
Cu cine se iubește Irena Boclinică, actrița care a parodiat-o pe Dăncilă la iUmor!

Irena Boclinică, actrița care a parodiat-o pe Viorica Dăncilă la iUmor, a impresionat publicul și a fost trimisă direct în finale, trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Artista de peste Prut este destul de discretă cu viața personală, însă tot ce se știe despre partenerul ei este că îl cheamă Ștefan și este din București.

Cu cine se iubește Irena Boclinică, actrița care a parodiat-o pe Dăncilă la iUmor

De asemenea, din imaginile postate pe diferite rețele de socializare, cei doi sunt fericiți și petrec mult timp împreună și se distrează în fiecare moment al vieții. Originară din Republica Moldova, Irena Boclinică s-a născut la Chișinău și a lucrat timp de 7 ani la Teatrul Național ”Eugen Ionescu”. În acest moment, aceasta poate fi găsită la teatrul ”Constantin Tănase” din București și la Teatrul ”Vasile Alecsandri” din Iași cu care mai colaborează.

Cât despre momentul care a ajutat-o să rămână în mintea românilor de cum a pășit pe scena umorului, acesta a fost la un nivel înalt. Irena a adus zâmbete pe fața tuturor și a încântat juriul și telespectatorii. De altfel, Mihai Bendeac, unul dintre cei trei jurați ai concursului, a spus despre numărul ei că:” Textul era atât de bun că râdeam în valuri şi apoi mă enervam pentru că râdeam şi nu mă concentram la text. Este excepţional ce a făcut.

Cu cine se iubește Irena Boclinică, actrița care a parodiat-o pe Dăncilă la iUmor! Sunt foarte fericiți
Cei doi sunt foarte fericiți împreună

”Cum ar fi să câștige Viorica Dăncilă iUmor?”

Este top trei numere iUmor din şase sezoane. Cum ar fi să câştige Viorica Dăncilă iUmor?”, a comentat Bendeac. Încă de la începutul numărului, toți au rămas impresionați. „Nu poţi să nu ştii de unde vii. Eu, de exemplu, acum vin de la o mătuşă. Nu se poate să nu-ţi cunoşti istoria. Dacă nu ştii cine a fost Mozart şi nu ai nici cea mai mică idee câte tablouri a pictat, eşti mort pentru umanizare.

Mai am un lucru important, sunt însărcinată (pauză) să vă spun în legătură cu creşterea preţurilor: nişte dezinformări, nu e adevărat că creşte preţul la pâine, creşte la toate alea. Eu vă înţeleg, orice om îi e frică că rămâne fără bani. Nu o să muriţi de foame, veţi fi internaţi în spitale pentru că plătiţi asigurări şi statul are grijă de voi. Abia acolo veţi muri de infecţii nozo… nazo.. nozomiale”, și-a început Irena, interpretând-o pe Dăncilă, discursul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×