Cu cine s-a cuplat fata lui Gigi Becali! Alexandra Becali are un iubit milionar

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/11/2018, 18:13
Cu cine s-a cuplat fata lui Gigi Becali! Alexandra Becali are un iubit milionar GALERIE FOTO
Alexandra, fiica cea mijlocie a lui Gigi Becali

Alexandra Becali, fata lui Gigi Becali, și-a găsit dragostea într-un tânăr, fiul unui milionar destul de cunoscut. Tânăra a fost surprinsă în zorii zilei alături de noul iubit.

Se pare că Alexandra nu mai ține cont de sfaturile tatălui său, care a protejat-o cât de mult a putut. Acum, trăiește o poveste de iubire alături de fiul milionarului Dan Constantin Grigoriu. Cum au fost surprinși cei doi?

Alexandra Becali, surprinsă în zori cu iubitul milionar

Este bine cunoscut faptul că Gigi Becali le-a dat o educație aleasă fetelor sale, crescându-le după vechile reguli învățate de el de-a lungul timpului, reguli ce le-au adus fetelor numai lucruri bune în viață.

Se pare că acum își iau ușor zborul de lângă familie și se bucură din plin de vârsta pe care o au și de vacanțele foarte luxoase. Alexandra Becali trăiește o poveste de iubire alături de Mihnea Grigoriu, fiul unui milionar foarte cunoscut, de asemenea, cu o educație aleasă.

Alexandra Becali, întâlnire la ceas de seară cu Mihnea Grigoriu

O oră târzie i-a surprins pe Alexandra Becali și pe Mihnea Grigoriu la povești. Cei doi se aflau într-un bolid de lux. La un moment dat, Alexandra Becali a făcut un gest care l-ar deranja pe tatăl său. Aceasta a ieșit din mașină și și-a aprins o țigară.

Alexandra Becali lângă mașina din care au ieșit ea și iubitul său.
Alexandra Becali lângă mașina din care au ieșit ea și iubitul său.

În timp ce Alexandra fuma, Mihnea a acompaniat-o, apoi fiica lui Gigi Becali i-a atras atenția către un filmuleț de pe o rețea de socialiare. În acest timp, aceștia se apropiau din ce în ce mai tare. După ce s-au amuzat, iar Alexandra și-a luat porția de tutun, noul cuplu a urcat din nou în mașină.

Gigi Becali, mândru de Alexandra

Gigi Becali arată de fiecare dată când are ocazia. „Nu stiam. M-au sunat sa ma felicite. Sotia mea deja se uita la tv. E o nota foarte buna. Ma mandresc cu asta. Fetele mele trebuuie sa fie un exemplu pentru ceilalti. Eu trebuie sa demonstrez ca in familia mea este intelegere si respect. Eu le cunosc pe fetele mele. Alexandra a avut mari emotii. Invata si noaptea”, a declarat omul de afaceri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×