Cu ce se ocupă Lucian Viziru, după ce s-a retras din showbiz! Augustin Viziru l-a dat de gol: „E ceva foarte greu la vârsta lui”

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
12/06/2019, 09:13
Cu ce se ocupă Lucian Viziru, după ce s-a retras din showbiz! Augustin Viziru l-a dat de gol: „E ceva foarte greu la vârsta lui” GALERIE FOTO
Cu ce se ocupa Lucian Viziru, dupa ce s-a retras din show-bizz

Augustin Viziru a spus cu ce se ocupă Lucian Viziru, fratele său, de când s-a retras din lumina reflectoarelor. Mai mult, fostul artist a plecat din țară împreună cu familia sa și s-a stabilit în Germania de mai mulți ani. I-a fost greu la început, dar acum face ce îi place.

Cu ce se ocupă Lucian Viziru în Germania

Lucian Viziru a renunțat de ceva vreme la show-bizz-ul românesc și a plecat cu familia sa în Germania. Fratele său a dezvăluit faptul că Lucian Viziru este în prezent antrenor de tenis de câmp în Germania. Românul antrenează mai multe grupe de copii care vor să devină tenismeni.

„Fratele meu, Lucian Viziru, este antrenor de tenis profesionist. Pe el nu îl mai interesează viața publică. Nu înțeleg, dar apreciez ce face. E ceva foarte greu la vârsta lui… a dat dovadă de curaj, a luat-o de la zero”, a declarat Augustin Viziru.

Cu ce se ocupa Lucian Viziru
Cu ce se ocupa Lucian Viziru in Germania!

Lucian Viziru a luat-o pe urmele bunicului său

„Fratele meu s-a mutat în Germania de ceva ani de zile, a ieşit complet din scena publică. A considerat că nu asta îl face fericit. Noi am crescut într-o familie de sportivi, bunicul nostru a fost un nume mare în tenisul românesc, multă lume nu ştie.

Gogu Viziru a fost căpitan de Cupa Davis, a fost antrenorul domnului Ilie Năstase, domnului Ţiriac. El a antrenat în străinătate 25 de ani. Nu a stat prea mult prin România. Acum, fratele meu a luat această cale, pentru că tot timpul el a fost atașat de bunicul nostru.

Îi place lui tenisul, are copii, îi antrenează, stă în Germania și e mult mai fericit. În ultima vreme nu am apucat să ne vedem pentru că eu tot am stat pe aici, pe la București, el nu a apucat să vină pentru că are foarte mulți copii acolo.

La un moment dat mi-a spus: „haide, vino și tu încoace să mă ajuți, că nu mai fac față’. dar nu este stilul meu. Eu nu am răbdarea lui sub nicio formă”, a spus Augustin Viziru într-un interviu pentru VIVA!

Lucian Viziru a plecat din ţară în urmă cu şase ani, când fiul său, Mihai, avea doar trei ani. S-a mutat în Germania, împreună cu băiatul şi soţia lui, Ema, şi chiar dacă i-a fost extrem de greu la început şi a fost nevoit să facă foamea, la propriu, Lucian nu a renunţat.

„În Germania am făcut foamea. Toată ziua mâncam o banană sau două până seara când ajungeam acasă”, spunea Lucian Viziru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×