Era cel mai dorit burlac din România, dar anii au trecut şi să vezi cum arată acum Lucian Viziru!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Reality show
04/01/2018, 17:00
Era cel mai dorit burlac din România, dar anii au trecut şi să vezi cum arată acum Lucian Viziru! GALERIE FOTO

Lucian Viziru le-a făcut pe toate. A fost interpret de muzică pop, actor, moderator, dar şi tenismen! Se mândreşte cu numeroase medalii obţinute în cadrul competiţiilor sportive la care a participat. În 1993 a câştigat Campionatele Mondiale Scolare „World Scholar Athlet Games” din SUA, la tenis (la dublu), în 1995 a fost vice – campion naţional la tenis, iar în anul următor câştiga primul turneu international ITF (International Tennis Federation) pentru juniori, la dublu.

Pe lângă sport, Lucian a încercat şi o carieră de prezentator al emisiunii „Povestiri adevarăte”, iar apoi colaborator si prezentator al emisiunii „Indragosteste-te de mine”, la Acasa tv. În ceea ce priveşte cariera muzicală se poate mândri cu un palmares bogat, fiind membru fondator şi solist vocal al trupei „Gaz pe foc”, alături de care a lansat nu mai puţin de 6 albume şi 10 videoclipuri, dar a scos şi un album solo. În 2005, şi-a făcut debutul şi în cariera actoriceasca, în telenovela „Numai iubirea”, apoi a urmat „Inimă de ţigan”, iar în 2008 a jucat în „Regina” , cea mai de succes telenovelă românească. 

Lucian Viziru a îmbătrânit. Cum arată acum ex-solistul „Gaz pe Foc”

A fost cel mai râvnit burlac din România, până şi-a întâlnit o fostă colegă de liceu, cu care a împărţit banca mai mulţi ani. Cei doi au făcut imediat un băieţel. Împreună cu Ema, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, dar anii au trecut şi peste celebrul actor/cântăreţ! Imaginile de pe reţelele de socializare ne arată un Lucian Viziru îmbătrânit, departe de fostul macho man!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×