Cu ce s-a ocupat Mirela Vaida înainte să ajungă la Antena 1. Așa arăta înainte să ajungă o celebritate

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/05/2020, 17:47
Cu ce s-a ocupat Mirela Vaida înainte să ajungă la Antena 1. Așa arăta înainte să ajungă o celebritate
Cu ce s-a ocupat Mirela Vaida înainte să ajungă la Antena 1. Așa arăta înainte să ajungă o celebritate. Sursa foto: Instagram.com

Mirela Vaida este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare din țara noastră, însă nu se știu foarte multe informații despre începuturile sale în televiziune. Gazda „Acces Direct” de la Antena 1 este înainte de toate o cântăreață de succes, ajungând pe micile ecrane undeva la finalul liceului.

Prima meserie a prezentatoarei Mirela Vaida, în domeniul muzical

Prezentatoarea Mirela Vaida s-a făcut remarcată când a ajuns pe platourile de filmare de la Antena 1, dar cariera sa în televiziune începuse cu ceva vreme înainte. Vedeta a prezentat câteva emisiuni folclorice, iar recent și-a descoperit pasiunea pentru muzică.

Gazda show-ului de la Antena 1 este în prezent solistă vocală a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”. Mirela Vaida merge ori de câte ori are ocazia la nunți, botezuri și alte evenimente unde cântă alături de bandul său.

Mirela Vaida, la începutul carierei sale alături de Cosmin Seleși
Mirela Vaida (partea dreaptă), la începutul carierei sale alături de Cosmin Seleși. Sursa foto: redacția.ro

Ce emisiuni a mai prezentat cunoscuta prezentatoare de televiziune

Mirela Vaida și-a descoperit pasiunea pentru televiziune pe vremea când se afla în liceu. Prezentatoarea a debutat la un post local din Iași ca după o perioadă să ajungă la București unde a făcut echipă cu Cosmin Seleși, la o emisiune folclorică, difuzată la Favorit TV.

„Mi-am adus aminte cum au fost începuturile, câte emisiuni folclorice am prezentat, cum am evoluat fiecare.

Am început prin a prezenta un matinal de folclor cu Cosmin Seleși, în 2004, la Favorit TV, apoi o emisiune de seara, vinerea, cu multă voie bună, alături de Gelu Voicu. Nici nu știu cum au trecut anii”, a scris prezentatoarea pe blogul personal.

După o vreme frumoasa blondină a ajuns să prezinte „Mireasă pentru fiul meu”, iar acum a înlocuit-o pe Simona Gherghe la „Acces Direct”. 

Surprinzător sau nu, vedeta are studii complet diferite față de meseria pe care a ajuns să o urmeze încă de pe băncile liceului.

Mirela Vaida a absolvit cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității București și are un master în Comunicare și Relații Publice.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×