Cu care dintre zodii vei avea o relație de iubire, în luna mai

Alexa Serdan   
în Horoscop
28/04/2020, 11:56
Cu care dintre zodii vei avea o relație de iubire, în luna mai
Cu care dintre zodii vei avea o relație de iubire, în luna mai. Sursa foto: Pinterest.com

Astrele au rezervat surprize uriașe în luna mai tuturor semnelor zodiacale, mai ales în ceea ce privește partea sentimentală. Pentru că mai multe planete vor fi retrograd luna următoarea, dragostea nu va mai fi la fel ca până acum și zodiile vor avea parte de răsturnări de situație, impulsivitate, dar și amăgiri.

Zodiile cu care fiecare ar putea avea o relație de iubire, în luna mai

Berbec

Ești perechea ideală pentru zodii de foc, la fel ca tine. Cât despre relația ideală, Leul este partenerul pe care-l cauți pentru că este rațional și pragmatic. La fel este și Capricornul.

Taur

Ai nevoie de stabilitate, de aceea ești atras de zodiile de pământ. O relație misterioasă cu o Fecioară sau cu un Scorpion va prinde contur în luna mai.

Gemeni

Vărsătorul sau Balanța sau zodiile cu care te potrivești cel mai bine, dar s-ar putea să-ți bată inima și pentru o persoană născută în Balanță datorită faptului că planeta dragostei este retrogradă pe 13 mai.

Rac

Ești atras în mod inexplicabil de un nativ născut sub semnul zodiacal Scorpion alături de care vei realiza că ai foarte multe lucruri în comun.

Leu

Ești în căutarea unei alt fel de relației și te-ai putea trezi într-una platonică cu un nativ în Gemeni sau Balanță. Iubirea ar putea fi una idealistă.

Fecioară

Faci casă bună cu Taurul sau Capricornul, însă astrele îți rezervă luna viitoare câteva surprize de proporții. Este foarte posibil să fii atras de o persoană greu de citit din Pești.

Balanță

Bucură-te de iubiri pasagere, înainte de a găsi sufletul pereche pe care-l cauți. Săgetătorul nu este jumătatea ta, însă ai putea învăța foarte multe dintr-o relație cu el.

Scorpion

Fii pregătit să ai parte de o iubire nebună alături de un Vărsător care te va ajuta să ieși din zona de confort. Persoanele potrivite pentru tine sunt născute în Pești sau Rac.

Săgetător

Știi care sunt nativii cu care te potrivești de minune? Renunță la stereotipuri și dă curs unei relații amoroase cu un Rac care-ți va da viața peste cap cu totul.

Capricorn

Îți dorești stabilitate și susținere. Relațiile complicate nu sunt pentru tine, însă astrele nu sunt de acord și te împing direct în brațele unui Leu.

Vărsător

Îți dorești o persoană la fel ca tine, independentă și nonconformistă. Poate este greu să-ți găsești sufletul pereche, însă s-ar putea să descoperi că ești pe aceeași lungime de undă cu un Săgetător.

Pești

Te simți excelent alături de Scorpion și Rac, dar nu excluzi o relație aventuroasă alături de Balanță. Numai această zodie îți poate oferi libertatea la care visezi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×