CTP, despre Viorica Dăncilă: „Fie omul cât de prost, mintea vine după post”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 21:27
CTP, despre Viorica Dăncilă: „Fie omul cât de prost, mintea vine după post”
CTP, despre Viorica Dăncilă: „Fie omul cat de prost, mintea vine după post”

Cristian Tudor Popescu o face praf pe Viorica Dăncilă, premierul României. Acesta a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Digi24 despre ultimele intervenții ale Vioricăi Dăncilă. Premierul României a fost făcut cu ou și oțet de CTP, care nu s-a abținut și a comentat despre strania aproapiere dintre ea și președintele Consiliului European, Jean-Claude Juncker. 

„L-a vărjit pe domnul Juncker cu farmecul sau personal”, spune ironic Cristian Tudor Popescu.  Acesta nu s-a abținut și a amintit despre o celebră replică a unui fost coleg de-al premierului, Adrian Țuțuianu: „Simpla afirmaţie că nu se dă ordonanţa asta mâine vine în contradicţie cu ceea ce a zis Liviu Dragnea. Cred că cea mai bună explicaţie o dă fostul său coleg Adrian, domnul Ţuţuianu: <>, este o doză de adevăr în această afirmație”, adaugă Cristian Tudor Popescu.

CTP o desființează pe Viorica Dăncilă

„Închipuirea despre sine.. Nu-i trebuie mult pentru asta. Folosindu-și farmecul personal, doamna Dancilă l-a amețit pe domnul Juncker, astfel încat domnul bagă și scoate (…) Bagă Romania în Schengen și scoate (…)”, adaugă Cristian Tudor Popescu.

CTP este „scârbit” de tot ce se întâmplă în politica de astăzi în România și îl critică dur pe liderul PSD, Liviu Dragnea. „Pierderea majorității în Camera Deputaților , constructia pe care a facut o Dragnea este o cazemata aeriana sprijinita pe niste picioare din pânză de paianjen. Dragnea stie foarte bine acest lucru. De aceea disperarea pentru care îsi apară functia din Parlament”, afirmă CTP.

Întrebat de către moderatorul emisiunii în legătură cu ultimele declarații ale președintelui României, Klaus Iohannis, Cristian Tudor Popescu a răbufnit și a spus tot ce a simțit pe post: „Puțin îmi pasă de senzațiile, impresiile și trăirile lui Klaus Iohannis..S-a saturat…Ce mă interesează pe mine, ca cetatean, că s-a săturat. Așa a făcut și Emil Constantinescu…cum a zis: „Mi-e scarba” (…)”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×