CTP dă de pământ cu Dan Barna și USR. Gazetarul spune că formațiunea are apucături pesediste

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 09:05
CTP dă de pământ cu Dan Barna și USR. Gazetarul spune că formațiunea are apucături pesediste
CTP aduce critici dure la adresa lui Dan Barna și USR. Sursa foto: Digi 24. Colaj: Fanatik

CTP (Cristian Tudor Popescu) se consideră dezamăgit de felul în care evoluează USR și modul în care Dan Barna își duce comunicarea publică. Gazetarul care apare frecvent la Digi 24 spune că partidul care reprezenta o speranță pentru foarte mulți dintre români a început să aibă deja apucături pesediste. Tudor Popescu a comentat, printre altele, și scandalul legat de ancheta Rise Project, potrivit căreia Dan Barna ar fi fraudat fonduri europene destinate persoanelor defavorizate.

CTP este dezamăgit de USR și candidatul lor, Dan Barna

CTP a recunoscut că i-a votat pe cei la USR sperând că vor face o altfel de politică, însă se pare că jurnalistul regretă deja alegerea făcută. Criteriile jurnalistului au fost unele clare: nu îi cunoștea și formează un partid tânăr, care merita o șansă tocmai prin prisma faptului că nu au mai fost la guvernare. Acțiunile ulterioare ale celor de la USR l-au dezamăgit complet pe ziarist.

„Este o imensă dezamăgire acest USR. Din păcate, știam că va fi o dezamăgire, am spus lucrul ăsta încă de atunci, de când s-a format USR-ul și și-au luat numele…”, a spus CTP aseară în legătură cu Dan Barna și partidul său, la Digi 24.

ctp dan barna usr
Dan Barna este suspectat că ar fi fraudat fonduri europene. Sursa foto: g4media.ro

CTP are îndoieli: Merită Dan Barna cu adevărat să fie susținut?

„Au început să semene între ei, debitează cu aceleași vorbe aceleași idei, priviri fixe ca ale lui Dan Barna, nu se uită nici în stânga, nici în dreapta și sunt oameni tineri, domnule! Vă-ntreb: dumneavoastră, când vorbiți, gândiți? Și eu, să știți, încerc să fac aceste două lucruri: când vorbesc încerc să gândesc. Și câteodată mă opresc, mai caut un cuvânt. Încep prin a gândi și pe-urmă deschid gura. Ei, aici se pare că operațiunea e inversă. Cum spunea Andrei Pleșu odată, o observație foarte bună, vorbeam despre un politician și Pleșu spunea: individul e de o fluență suspectă. Ei, asta e și aici: foarte repede au devenit niște moriști de partid oamenii ăștia de la USR. Păcat, ce pot să spun? Și nici măcar nu merită. Merită dl. Barna? Dacă ar fi vreun mare lider, care să se contureze ca Mesia, bun, OK, hai să facem tot ce se poate pentru a-l susține. Dar merită dl. Barna așa ceva?”, a completat Cristian Tudor Popescu aseară la Jurnalul de Seară de la Digi 24.

„Răspuns tipic de pesedist și nu numai de pesedist, de politician”, a spus CTP când Cosmin Prelipceanu i-a spus că Stelian Ion de la USR a vorbit în legătură cu intrarea la guvernare invocând că nu poate avea o opinie persoanlă în afara opiniei generale a partidului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×