CTP a distrus-o pe Dăncilă în direct la TV! Ce a spus analistul despre declarațiile premierului

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 09:03
CTP a distrus-o pe Dăncilă în direct la TV! Ce a spus analistul despre declarațiile premierului
CTP a criticat declarațiile făcute de Dăncilă aseară, la Digi 24. Sursa foto: Digi 24

CTP a comentat declarațiile premierului Viorica Dăncilă despre protestul din 10 august 2018 și nu a fost deloc iertător. Analistul politic de la Digi 24 a declarat că ultima apariție a premierului, chiar în platoul de la postul de știri unde lucrează, arată foarte clar că liderul PSD nu s-a distanțat deloc de Liviu Dragnea.

CTP, atacuri în cascadă la adresa premierului Dăncilă

Cristian Tudor Popescu remarcă părți din discursul candidatului PSD la alegerile prezidențiale asemănătoare cu prelegerile și gândirea lui Liviu Dragnea, pe vremea când partidul făcea o campanie agresivă împotriva așa-zisului stat paralel. CTP are și o explicație pentru care Dăncilă face slalom printre declarații.

Acesta a spus că premierul vrea să își păstreze votanții pe care partidul i-a avut la europarlamentare, dar în același timp vrea să adune votanți noi, motiv pentru care acum partidul nu mai iese în public atacând justiția. Gazetarul a spus că Dăncilă aplică aceasta logică și atunci când este întrebată despre protestul din 10 august 2018, și anume, se eschivează.

ctp dancila
CTP susține că Dăncilă are același discurs ca Liviu Dragnea. Sursa foto: Digi 24

CTP o acuză pe Viorica Dăncilă că prostește lumea în față, „în stil Dragnea”

CTP a spus că a face comparație între protestul din 10 august cu vestele galbene din Franța este ca o zicere pentru pitecantropi. În opinia jurnalistului, cele două proteste nu se pot asemăna, deși amândouă au fost împotriva guvernelor (francez, respectiv român). Analistul de la Digi a spus că Dăncilă a zis adevărul doar la finalul interviului de aseară când a spus că este aceeași Viorica Dăncilă, că nu s-a schimbat.

„Lucrează cu tertipul: nu spun, da’ zic. Va să zică, susține în continuare această prostire în față, în stil Dragnea, că o adunătură de câteva zeci de huligani înarmați cu pietre și PET-uri, care se încaieră cu jandarmii din în fața unei clădiri a Guvernului goală, voaiu să dea o lovitură de de stat. Vorbește de alte țări europene, de Vestele galbene și așa mai departe. Nicio legătură! Este o zicere pentru pitecantropi!”, a spus CTP într-o intervenție telefonică la Digi 24 după interviul lui Prelipceanu cu premierul României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×