Cristina Țopescu, revoltată după adoptarea OUG. I-a cerut scuze lui Tudor Chirilă și a ieșit în stradă să protesteze

Victor Anghel   
în Stiri mondene
22/12/2018, 08:38
Cristina Țopescu, revoltată după adoptarea OUG. I-a cerut scuze lui Tudor Chirilă și a ieșit în stradă să protesteze GALERIE FOTO
Cristina Țopescu, revoltată după adoptarea OUG. I-a cerut scuze lui Tudor Chirilă și a ieșit în stradă să protesteze

Gest de lăudat din partea prezentatoarei Cristina Țopescu! Vedeta a mers seara trecută în Piața Victoriei, unde a protestat față de OUG privind graţierea şi amnistia. Ea s-a alăturat Oanei Gheorghiu și lui Carmen Uscatu de la „Dăruiește Viață”. Acțiunea Cristinei Popescu vine la doar trei zile după ce Tudor Chirilă a ieșit în stradă la începutul acestei săptămâni, unde a protestat tot împotriva controversatei ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi amnistia.

Celebrul cântăreț a fost prezent atât luni, cât și marți în Piața Victoriei, situată în fața Guvernului. Alături de el s-a mai aflat doar o singură persoană, după cum se poate vedea și în poza din colajul de mai jos. „Astăzi doar o poză. Ce am avut de spus am spus ieri. Suntem și mai puțini azi, dar e ok” este mesajul transmis de Tudor Chirilă atunci când a făcut publică imaginea.

Cristina Țopescu i-a cerut scuze lui Tudor Chirilă și a ieșit la protest

Seara trecută, Cristina Țopescu a ieșit în stradă, unde și-a arătat revolta față de adoptarea OUG privind amnistia și gratierea. Ea le-a avut alături pe Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociației Dăruieşte Viaţă, și i-a îndemnat pe oameni să facă o donație pentru primul spital oncologic pentru copii. Vedeta a promis că va reveni în Piața Victoriei.

„În seara asta m-am alăturat și eu fetelor 🙂 Fetele sunt Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu de la «Dăruiește Viață», așa îmi place să le zic eu, fetele:) Ele sunt oamenii minunați care strâng bani pentru primul spital oncologic pentru copii. Au strâns mai mult de jumătate, nu mai au mult, intrați pe site-ul lor sa donăm fiecare cate puțin, să trimitem măcar un sms de 2 euro, să facem odată spitalul ăla pentru copii, ca ăstia nu sunt în stare. O fată tare drăguță ne-a adus ceai. Cu politiștii ne-am întreținut, au fost foarte ok. Cu jandarmii n-am avut de-a face. Tudor (Chirilă) a avut concert la Bacău, dar mâine va fi sigur în Piata Victoriei. MÂINE VOM FI MUUULT MAI MULȚI! Ăștia au dat ordonanța care ne poate băga în criză și de n-ar veni vreo criză mondială (iar ea va veni, din păcate) și sunt zile speciale acum la sfârșit de an, zile în care ne gândim la morții Revoluției, la morții noștri, ei sunt ai noștri, ai tuturor. Le vom striga mâine numele tuturor. Măcar atât să facem pentru ei, în memoria lor!”, a scris Cristina Țopescu pe o rețea de socializare.

Anterior, vedeta i-a cerut scuze public juratului de la „Vocea României” pentru că nu a putut veni la protest în urmă cu câteva zile.

Cristina Țopescu, aseară la protest în Piața Victoriei (foto stânga) și Tudor Chirilă, în același loc la începutul săptămânii (foto dreapta)

„Eu îmi cer iertare lui Tudor Chirilă că nu pot fi zilele astea în piață, am pe cineva bolnav acasă și nu pot pleca. În weekend, însă, voi găsi o soluție și voi veni. iartă-mă, Tudor, mă simt vinovată. Sunt mândră că există oameni ca tine, ca cei care au puterea de a fi în Piață, când sunteți atât de puțini acolo… Eu am recunoscut de ce nu pot fi în Piața Victoriei, voi, buciureștenii de ce nu puteți fi? Poate aveți motive întemeiate sau nu? Poate sunteți doar obosiți, nu știu. Sper să ne vedem măcar în weekend, atunci mulți dintre noi nu mai avem nicio scuză, nu lucrăm, om găsi pe cineva să ne înlocuiască dacă avem probleme acasă. Mulțumim, Tudor!!! #multumescTudorChirila”, a scris Cristina Țopescu pe o rețea de socializare.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×