Cristina Țopescu dorea să se mute într-un centru pentru persoanele cu dizabilități. Ce dorea să facă vedeta TV

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 13:49
Cristina Țopescu dorea să se mute într-un centru pentru persoanele cu dizabilități. Ce dorea să facă vedeta TV
Cristina Țopescu dorea să se mute într-un centru pentru persoanele cu dizabilități. Sursa foto: avantaje.ro

Regretata jurnalistă Cristina Țopescu își făcuse planuri de viitor. Dorea să plece din casa unde locuia și să se mute într-un centru pentru persoane cu dizabilități, unde să își ia și câinii.

Cristina Țopescu dorea să se mute într-un centru pentru persoanele cu dizabilități

Cu doar câteva luni înainte să moară, Cristina Țopescu a devenit apropiată de șefa unei asociații care urma să construiască un centru în care persoanele cu dizabilități să fie ajutate de către câini special dresați.

În acest an, prezentatoarea avea în plan să se mute din vila închiriată unde a fost găsită moartă și să locuiască în acest centru, susține.

”Cristina a venit cu tot sufletul din primul moment în care i-am prezentat proiectul”

”Asociația noastră își dorește să construiască acest centru destinat persoanelor cu dizabilități, este un centru nou, un proiect inedit pentru România.

Vrem să învățăm oamenii să capete deprinderi de viață independentă și să trăiască printre noi, oameni care au niște nevoi speciale.

Este un proiect care pune alături omul și câinele, de aici și rezonanța mea specială cu Cristina – știm cu toții cât iubea câinii, mai ales câinii în nevoie, exact așa cum sunt oamenii în nevoie pe care noi, ca asociație, încercăm să-i ajutăm.

Cristina a venit cu tot sufletul din primul moment în care i-am prezentat proiectul”, a declarat pentru wowbiz.ro Isabela Udroiu, președinta asociației MagiDream.

Cristina Țopescu nu a mai ajuns să își ducă planul la bun sfârșit. Vedeta de televiziune a fost găsită moartă în propriul pat, la două săptămâni de la deces. Alături de ea au mai fost găsite cadavrele a doi dintre câinii săi, care i-au fost alături până în ultimul moment.

Jurnalista a fost incinerată, la cerința familiei sale. Pe ultimul drum a condus-o mama dar și fratele ei, alături de mulți prieteni și fani de-ai săi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×