Cristina Spătar, schimbare de look radicală! Cum arată acum cântăreața

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/02/2019, 16:07
Cristina Spătar, schimbare de look radicală! Cum arată acum cântăreața
Cristina Spătar, schimbare de look spectaculoasă

După scandalul în care a fost implicată recent, în media circulând informația conform căreia a fost nevoită să-și ia copiii și să se mute din locuința fostului soț, Cristina Spătar pare să fi depășit momentele dificile. Cântăreața a hotărât să lase în urmă tot ce o lega de trecut,  și să se preocupe mai mult de felul în care arată. Astfel, vedeta a apelat la o schimbare de look radicală.

Cristina Spătar a preferat mai tot timpul să poarte părul lung și chiar dacă în ultima vreme a ales o tunsură ceva mai scurtă, artista a apelat de fiecare dată la extensii atunci când și-a propus să aibă un păr bogat, care să permită realizarea unor coafuri pretențioase și elegante, buclele lejere numărându-se printre preferatele sale. De-a lungul timpului, Cristina Spătar nu a ezitat să experimenteze diverse stiluri în ceea ce privește look-ul. Cântăreața a fost atât blondă, cât și roșcată, optând în ultimul timp pentru un păr de culoare șaten închis.

Cristina Spătar surprinde din nou. Schimbare radicală de look

Anul 2019 debutează cu o schimbare de look radicală pentru Cristina Spătar. Cântăreața a renunțat la părul lung cu care își obișnuise fanii, optând pentru o tunsură bob. Fotografia postată pe o rețea de socializare a stârnit reacții pozitive din partea fanilor, care consideră că tunsura aleasă i se potrivește foarte bine, iar culoarea părului îi oune în valoare trăsăturile feței.

Cristina Spătar suprinde cu un nou look
Cristina Spătar suprinde cu un nou look

 

Alături de fotografia postată pe Instagram, Cristina Spătar a scris și un mesaj: „Când toată lumea vrea extensii, a venit și schimbarea mea de look în 2019”. Noul look îți vine super. Întinerești pe zi ce trece! Ești superbă!”, „E super schimbarea”, „Îți stă foarte bine așa”, „Ai făcut o alegee foarte bună. te întinerește aceastătunsoare”,  Mult mai bine așa”, „Ești cumva rudă cu Angelina Jolie? Inițial am crezut că este ea în poză”, sunt doar câteva din complimentele pe care le-a primit artista de la prietenii săi virtuali.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×