Cristina Spătar, dată afară din casă de fostul soț! Unde locuiește acum, cu chirie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/01/2019, 17:56
Cristina Spătar, dată afară din casă de fostul soț! Unde locuiește acum, cu chirie GALERIE FOTO
La mai bine de doi ani de la divorț, timp în care a locuit în casa fostului soț, a fost dată afară

Cristina Spătar s-a mutat cu chirie, într-un bloc, după ce a dezvăluit că a fost dată afară din casă de fostul soț. Divorțată din vara lui 2016, artista a continuat să trăiască în vila fostului soț, dând de înțeles că tatăl copiilor ei ar fi făcut un compromis de dragul celor doi micuți pe care îi au împreună. Însă, în urmă cu puțin timp, situația s-a schimbat deodată. Astfel, la finalul anului trecut, Cristina Spătar a fost nevoită să plece din vila cu ieșire la Lacul Crevedia, proprietatea fostului soț.

Așadar, la mai bine de doi ani de la divorț, în urma unei discuții neplăcute pentru cântăreață, în care bărbatul i-a cerut să părăsească locuința, a venit și mutarea. Artista a fost nevoită să lase în urmă condițiile de lux de care s-a bucurat mulți ani și a trecut la căutat locuințe pe măsura bugetului său. În acest moment, Cristina Spătar stă cu chirie, împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert, într-un apartament dintr-un bloc cu 4 etaje din Capitală.

Cristina Spătar a fost dată afară din casă de fostul soț

Cât despre motivul care a stat în spatele mutării sale, se pare că acesta i-a fost dezvăluit unei vecine care i-a devenit mai apropiată. ”Așa e când te dă bărbatul afară din casă.” Într-un interviu pentru libertatea.ro, artista a explicat cum s-au simțit copiii săi după divorț.

Cristina Spătar, dată afară din casă de fostul soț! Unde locuiește acum, cu chirie
Cristina Spătar, alături de Aida și Albert, copiii săi

”Copiii nu simt, sunt foarte fericiți, ne văd pe amândoi în casă. Ne purtăm frumos. Da, locuim împreună, suntem civilizați, ne vedem foarte rar, discutăm doar despre copii’, a precizat aceasta”, a declarat Cristina Spătar.

Cristina Spătar, dată afară din casă de fostul soț! Unde locuiește acum, cu chirie
La finalul anului trecut, Cristina Spătar a fost nevoită să plece din vila cu ieșire la Lacul Crevedia

De asemenea, artista a vorbit și o posibilă relație amoroasă. ” Chiar nu-mi mai trebuie. Am doi copii superbi, nu văd rostul unui act. Poți să stai cu cineva și 100 de ani fără să fii căsătorit’, a mai spus artista, în cel mai sincer interviu pe care Cristina Spătar l-a dat după divorț”, a mai spus cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×