Cristina Șișcanu surprinde: „Sper să mai avem un copil. Petra își dorește”

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/11/2019, 13:30
Cristina Șișcanu surprinde: „Sper să mai avem un copil. Petra își dorește”
Cristina Șișcanu spune că își dorește încă un copil cu Mădălin Ionescu. Sursa foto: Instagram

Cristina Șișcanu își dorește să aibă un al doilea copil. Nevasta lui Mădălin Ionescu a declarat că nu este însărcinată, dar și-ar dori foarte mult să își mărească familia și chiar și micuța lor, Petra, ar fi foarte încântată să aibă un frățior sau o surioară.

Cristina Șișcanu își mai dorește un copil cu Mădălin Ionescu

Și Mădălin Ionescu este dornic să mai aibă un copil cu Cristina Șișcanu, iar cei doi lucrează la acest proiect de viață. Nevasta fostului prezentator de la Kanal D a mărturisit pentru revista Viva! că atât ea cât și soțul ei sunt extrem de ocupați după ce au ieșit din televiziune, iar acum se ocupă de producții video și au emisiuni online din care reușesc să se întrețină destul de bine.

„Eu sper să mai avem un copil. Nu sunt însarcinată acum și mai așteptăm doi ani. Așa ne-am propus. Petra își dorește. Este topită după finuța Iris și ne spune mereu că vrea un bebeluș și îl roagă pe tati să pună o sămânță în burtica mamei, ca să crească bebelușul”, a declarat Cristina Șișcanu pentru VIVA!.

Șișcanu: „Suntem foarte prinși în proiecte profesionale de anvergură”

„Mădălin vrea și el încă un copil, doar că acum suntem foarte prinși în proiecte profesionale de anvergură. Ne-am construit o companie care se ocupă de crearea și implementarea de campanii de marketing, producții video pentru mediul online și pentru televiziune”, a mai spus Cristina.

Cristina Șișcanu formează unul din cele mai trainice cupluri din showbiz-ul românesc. Cei dou au prezentat împreună emisiunea Wowbiz de la Kanal D, iar pe urmă au decis amândoi să își construiască un proiect separat de televiziunile cu care au colaborat, continuând pe cont propriu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×