Cristina Șișcanu, despre relația copiilor lui Mădălin Ionescu și mama lor: ”Se văd de patru-cinci ori pe an”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/06/2019, 14:18
Cristina Șișcanu, despre relația copiilor lui Mădălin Ionescu și mama lor: ”Se văd de patru-cinci ori pe an” GALERIE FOTO
Cristina Șișcanu a vorbi deschis despre cei doi copii a soțului, din prima căsnicie Sursa foto: facebook.com

Cristina Șișcanu, prezentatoarea emisiunii ”Cristina Şişcanu Show” și actuala soție a lui Mădălin Ionescu a vorbit în exclusivitate despre copii soțului din prima căsnicie.Totodată, ea a deschis și un subiect sensibil în legătură cu copiii cu nevoi speciale, printre care se numără și Filip, băiatul de 15 ani al prezentatorului Mădălin Ionescu.

Cristian Șișcanu a vorbit deschis despre copiii pe care Mădălin Ionescu îi are din prima căsnicie. A atins și un punct sensibil: copiii cu nevoi speciale

Vedeta de televiziune, Cristina Șișcanu a vorbit sincer și deschis despre copiii soțului, Mădălin Ionescu. Acesta are o fată, Ștefania (22 de ani) și Filip (15 ani) din căsnicia cu Mihaela Coșerariu. Actuala soție a prezentatorului tv a adus în discuție un subiect sensibil, copiii cu nevoi speciale, printre care se numără și Filip. Acesta a devenit a doua lor mamă de mai bine de 9 ani și a declarat că, adolescentul nu are niciun prieten ”normal”.

Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă. Sunt doar nişte tentative de centre aş putea spune, dar nu la nivelul la care ar trebui. El merge la o şcoală normală, la o clasă specială. Colegii sunt prietenii lui. El nu are prieteni adolescenţi „normali”, să zic aşa. Din păcate cei mici nu sunt învăţaţi de părinţi să accepte oamenii cu nevoi speciale şi să se comporte civilizat cu ei, aşa că tinerii ca Filip se confruntă cu respingere şi cu răutăţi”, a spus Cristina pentru wowbiz.ro.

Cristina Șișcanu are o fetiță de 2 ani, Petra cu prezentatorul tv. Totodată, soția lui Mădălin Ionescu a vorbit și despre relația pe care cei doi copii o au cu mama lor, Mihaela Coșerariu. E frumoasă viaţa cu toţi cei trei copii, Ştefania, Filip şi Petra. Nu este uşor pentru noi însă, că întreaga responsabilitate este pe umerii noştri. Eu şi Mădălin ne-am ocupat de tot, inclusiv de educarea emoţională a Ştefaniei şi a lui Filip. Mama lor nu s-a implicat deloc. Îi vede pe Ştefania şi pe Filip de cinci ori pe an poate, la mall. Aceasta este relaţia dintre ei…Pentru mine este un mister, eu nu aş putea să am o astfel de legătură cu copilul meu. Nici nu mai are sens să discutăm despre acest aspect, nu mai are rost. V-am spus, se văd de patru-cinci ori pe an undeva în oraş, a declarat prezentatoarea.

Adolescentul de 15 ani, Filip nu are niciun prieten ”normal”
Cristina Șișcanu a deschis un subiect sensibil: copiii cu nevoi speciale, printre care se numără și fiul lui Mădălin Ionescu, Filip (15 ani)
Sursa foto: facebook.com

Prezentatoarea, Cristina Șișcanu a vorbit despre relația dintre cei 3 copii

Cristina Șișcanu vorbit fără perdea despre momentele frumoase dintre cei trei copii și a spus că relația dintre Ștefania, Filip și Petra este una foarte strânsă chiar dacă este o diferență mare de vârstă între ei. „Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi.”, povestește prezentatoarea tv.

„Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe „Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des „Pepe”. Pe Ştefania o alintă „Sisi”. Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, a încheiat vedeta.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×