Cristina Rus, siluetă de invidiat la 37 de ani! Cum se menține blondina

Maria Cristina   
în Stiri mondene
13/10/2018, 14:50
Cristina Rus, siluetă de invidiat la 37 de ani! Cum se menține blondina GALERIE FOTO
Cristina Rus, siluetă de invidiat la 37 de ani! Cum se menține blondina

Cristina Rus, în vârstă de 37 de ani, are o siluetă de invidiat. Fosta componentă a trupei Blondy, colega Andreei Bănică, are un trup de zeiță care este admirat de bărbați și invidiat de femei. Blondina a mărturisit că este atât de slabă pentru că nu prea mănâncă. Dieta pe care Cristina Rus o respectă cu strictețe este extrem de draconică.

Chiar dacă nu are o problemă cu greutatea, Cristina preferă să țină un regim alimentar tot timpul – transformând această „rețetă” într-un stil de viață. Mamică a doi copii, Cristina arată impecabil, iar cele două sarcini nu i-au lăsat nicio urmă pe silueta.

Cristina Rus are o siluetă de invidiat la cei 37 de ani ai săi

Fosta cântăreața a mărturisit secretul siluetei sale de invidiat! Nu este ușor să arăți ca ea.

„Arăt aşa pentru că nu mănânc mult. Dimineaţa mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, seminţe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar şi consistent. Fac şi mişcare, mi-am definit corpul”, spunea Cristina Rus anul trecut, în octombrie.

“De gătit, gătesc foarte rar, pentru că sunt seri când eu şi soţul meu preferăm să ieşim în oraş pentru cină. Uneori mai facem o comandă pentru acasă”, mai spunea despre ea şi soţul ei, afaceristul Dragoş Bîlteanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×