Cristina Rus este din nou însărcinată: „Voi naște în ianuarie. Vom avea o fetiță”

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/10/2019, 16:42
Cristina Rus este din nou însărcinată: „Voi naște în ianuarie. Vom avea o fetiță”
Cristina Rus, însărcinată. Sursa foto: Instagram

Fosta membră a trupei Blondy, Cristina Rus este însărcinată pentru a treia oară. Cântăreața a mărturisit că mai are foarte puțin timp și va aduce pe lume o fetiță, așa cum i s-a arătat la ecografie. Vedeta a preferat discreția, iar despre sarcina ei s-a aflat abia acum, când mai are puțin și intră în luna a șaptea!

Cristina Rus este însărcinată pentru a treia oară

„Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, a declarat fosta colegă de trupă a Andreei Bănică pentru revista Viva!.

Cei 37 de ani pe care îi are artista nu sunt deloc un impediment pentru ea. Are trupul unei adolescente, iar experiența primelor două sarcini și creșterea copiilor îi va fi de folos în viitor. Încă nu a dezvăluit care este numele la care s-a gândit pentru micuța care va veni pe lume în luna ianuarie, căci mai e ceva timp până atunci.

cristina rus
Cântăreața va naște în luna ianuarie a anului viitor. Sursa foto: Instagram

În 2017, Cristina a cobit: vorbea încă de atunci despre al treilea copil

„Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Se mai întâmpla. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu și al treilea, dar deocamdată nu avem vești. Da, mami, o fetiţă’, a spus artista către fiica ei, care striga că și ea își dorește o surioară”, declara Rus în anul 2017. Iată că dorința i s-a îndeplinit, iar bebe e pe drum!Artista mai are doi copii, pe Dragoș și Cristina Maria. Copiii sunt rezultați din rodul iubirii dintre ea și Dragoș Bîlteanu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×