Cristina Rus arată ca o puștoaică, la 37 de ani! Transformare spectaculoasă și poziții indecente

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
03/01/2019, 15:41
Cristina Rus arată ca o puștoaică, la 37 de ani! Transformare spectaculoasă și poziții indecente GALERIE FOTO
Fosta solistă de la Blondy a încercat să pună cumpărăturile în portbagajul mașinii și așa a arătat în detaliu, ce corp perfect are

Cristina Rus a întinerit! În aceste zile artista a fost surprinsă în ipostaze care o fac să arate cu cel puțin 10 de ani mai tânără. La 37 de ani, transformarea spectaculoasă a fost completată de Cristina Rus cu câteva pozții indecente, care au conturat o imagine de puștoaică.

Cristina Rus a fost surprinsă de paparazzi de la Click în timp ce își făcea cumpărăturile. Și ca în fiecare an, vedeta și-a etalat superba blană de şinşila, cu care face furori de fiecare dată când o îmbracă. Acum cântăreața a făcut ca haina sa de lux să treacă în plan secund. Atenția trecătorilor a fost atrasă de pantalonii artistei, unii foarte mulați pe corp, care au făcut-o pe vedetă să arate cu mulți ani mai tânără.

Cristina Rus a arătat în detaliu, ce corp perfect are! Au ajutat-o și pantalonii mulați

Cristina Rus s-a transformat spectaculos! Pozițiile indecente au făcut-o să arate ca o puștoiacă

Cu pantalonii mulați, Cristina Rus a făcut furori în parcarea unui supermarket, unde si-a etalat formele. Cu un look de puștoiacă, artista a atras privirile trecătorilor. Transformarea spectaculoasă a fost completată și de câteva poziții aproape indecente. Fosta solistă de la Blondy a încercat să pună cumpărăturile în portbagajul mașinii și așa a arătat în detaliu, ce corp perfect are. Cristina s-a aplecat destul de mult, astfel încât pantalonii i-au scos în evidență coapsele şi fesele. De spectacolul din parcare s-au bucurat mai ales trecătorii.

La 37 de ani, Cristina Rus arată ca la 20 de ani

Cristina Rus și-a făcut cumpărăturile la final de an într-un centru comercial din Băneasa. Umeraşe de haine şi un dulăpior au fost câteva din obiectele pe care le-a cumpărat artista, semn că și-a pus ordine în garderobă la finalul anului. Formele perfecte ale artistei surprind, mai ales că ea are doi copii, Dragoş Junior (8 ani şi 9 luni) şi Cristina Maria (5 ani).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×