Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit pentru 5 minute: „Circul ieftin s-a terminat. Stare civilă: singură”. Apoi a revenit: „Te iubesc, dar te și urăsc”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/11/2019, 12:50
Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit pentru 5 minute: „Circul ieftin s-a terminat. Stare civilă: singură”. Apoi a revenit: „Te iubesc, dar te și urăsc” GALERIE FOTO
Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au spus adio. Sursa foto: viva.ro

Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit (pentru puțină vreme) la scurt timp după ce vedeta l-a adus pe lume pe Noah, băiețelul pe care l-au făcut împreună. Fiul lui Victor Pițurcă și influencerița basarabeancă nu mai sunt împreună, iar Cristina a ținut să se știe chiar de la ea.


UPDATE: Cristina Ich a scris pe Instagram că s-a împăcat deja cu Alex Pițurcă, după ce a băgat familia la mijloc ca motiv pentru separarea lor: „Eu mă despart și de 5 ori pe zi. Alex, te iubesc, dar te și urăsc”.

cristina ich alex pițurcă conversație
Dovada: Cristina Ich și Alex Pițurcă, împreună după ce au fost protagoniștii celei mai scute despărțiri oficiale din showbiz. Sursa foto: Instastory

Știrea inițială: Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit la o lună după ce vedeta a născut

Inițial, oamenii au crezut că vedeta face o farsă, însă pe Instastory-urile ei a explicat în repetate frame-uri că nu e vorba despre nicio glumă și că situația este cât se poate de serioasă. Cristina a mai scris că a greșit neascultându-și părinții, care cel mai probabil au insistat să nu fie cu Piți Jr. (Vezi în galeria foto ce a postat vedeta pe Instagram)

Angelina Jolie de România regretă acum că nu a ascultat de părinții ei. Are însă o mare bucurie: Noah, singura ei avere. Cu siguranță Cristina a făcut tot ce a putut pentru a menține pe linia de plutire relația cu Alex, dar nu a fost să fie.

„O să fiu ok, dar când nu ai cu cine, nu ai!”

„Noroc de Noah în viața mea. În rest, nimic bun”, este unul dintre mesajele pe care Cristina le-a postat pe Instagram. Apoi a continuat și mai dur: „Aplauze! Circul ieftin s-a terminat! Oricum avea final”. 

„Stare civilă: singură! Și sper așa să rămân”, a completat Cristina Ich pe Instastory. La final story-urilor sale de pe rețeaua de socializare, Cristina a ținut să precizeze că totul e cât se poate de serios: „Nu e o glumă, am tras mult… O să fiu ok, dar când nu ai cu cine, nu ai! Așa că, fetelor, când porniți la drum să vă asigurați că persoana de lângă voi este ceea ce trebuie”.

Cristina și Alex au mai trecut printr-o despărțire în luna februarie a acestui an, însă cei doi au trecut peste acele neînțelegeri și s-au împăcat la scurtă vreme. Cei doi trec acum printr-o nouă criză, iar de data asta pare să fie o despărțire definitivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×