Cristina Ich a născut un băiețel. Vedeta și Alex Pițurcă i-au pus numele Noah Alexandru

Dan Suta   
în Stiri mondene
26/10/2019, 09:31
Cristina Ich a născut un băiețel. Vedeta și Alex Pițurcă i-au pus numele Noah Alexandru
Cristina Ich a născut un băiețel. Sursa foto: Instagram

Cristina Ich a născut aseară un băiețel perfect sănătos, după 9 luni de așteptări cu emoție pentru influenceriță și  Pițurcă Junior. Bruneta a devenit mamă la clinica Regina Maria, iar nașterea nu a fost una cu probleme. Totul a decurs conform așteptărilor, iar micuțul a primit nota 10 la naștere. Pe băiețel îl va chema Noah Alexandru, nume ales de cuplu cu mult înainte ca vedeta să nască.

Cristina Ich a născut aseară. L-a informat pe Alex Pițurcă  prin Whatsapp

Cristina i-a spus prima oară bărbatului ei că este însărcinată, iar apoi au aflat și ceilalți membri ai familiei și, în cele din urmă, presa. Cristina i-a transmis vestea pe Whatsapp, iar Pițurcă a reacționat extrem de emoționat. Conform spuselor brunetei, Alex a râs cu lacrimi și trimitea întruna emoticoane fiind extrem de bucuros că va fi tătic.

Când a recunoscut sarcina, Cristina a declarat că speră ca băiatul ei să semene nu doar fizic cu Alex, ci să aibă și caracterul lui. Nu au fost tot timpul frumoase lucrurile între cei doi. Cristina și Alex au trecut la un moment dat printr-o criză de cuplu, iar Alex nu era foarte sigur dacă merita să continue relația sau nu. În cele din urmă, iubirea a fost mai puternică decât orice atitudine geloasă, iar cei doi au reușit să se focuseze pe ce au de construit împreună.

„Numele va fi Noah Alexandru”

„Alex a avut o reacție genială, a râs cu lacrimi, i-am scris pe whatsapp și îmi trimitea smile-uri întruna. A râs tot timpul, l-am întrebat de ce râde. Nu se aștepta. Este băiețel, ne-am gândit și la nume. Numele va fi Noah Alexandru. Am o relație cu Alex Pițurcă, mă emoționez când îi rostesc numele, cred că toată lumea știe deja, dar tot m-am emoționat. El este tatăl și sper să aibă 80% dacă nu din fizicul lui, măcar din caracter”, a declarat Cristina Ich pentru revista Elle.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×