Cristina Ciobănașu, cadou surpriză din partea unui fan. Cum a reacționat artista

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
30/04/2020, 22:52
Cristina Ciobănașu, cadou surpriză din partea unui fan. Cum a reacționat artista
Cristina Ciobănașu, surpriză în izolare de la un fan. sursă foto: facebook

Cristina Ciobănașu a fost plăcut surprinsă în plină pandemie. Un fan i-a trimis un cadou de suflet, care a bucurat-o, dar a și emoționat-o pe artistă. Cristina a ales să stea în izolare în această perioadă împreună cu iubitul ei, Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu a fost surprinsă de un fan

În plină pandemie, Cristina Ciobănașu are și motive de fericire și bucurie. Unul dintre ele a venit din partea unui fan, care i-a oferit artistei un desen cu chipul ei. Aceasta s-a bucurat nespus dar s-a și emoționat în același timp.

În semn de mulțumire și apreciere, Cristina i-a distribuit opera pe Insta Stoty. Artista este foarte îndrăgită și apreciată de fani, au o relație bună, comunică mult, iar ei o surprind deseori cu complimente.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, opt ani de relație

Pentru a se feri de noul coronavirus, artista a hotărât să stea în izolare în timpul pandemiei, alături de Vlad Gherman. Cei doi împlinesc, anul acesta, opt ani de relație. Sunt împreună acasă, și au o legătură foarte frumoasă, dar sunt și colegi pe platourile de filmare.

Cei doi reușesc să îmbine perfect viața personală cu cea profesională, ca dovadă că, deși s-au cunoscut la vârste fragede, relația lor a durat și devine din ce în ce mai serioasă.

Se gândesc la căsătorie

Cristina și Vlad se gândesc la căsătorie, dar nu vor să facă pasul deocamdată. Ea vrea să își termine facultatea, iar el masterul în actorie. În plus, nu vor să vadă oficializarea relației ca pe o obligație, ci ca pe o dorință comună, care se va împlini atunci când vor simți cu adevărat.

„Nu vrem să facem asta doar ca să bifăm momentul. Vrem și va fi ceva foarte important pentru noi, iar cei din jur vor fi părtași „, spunea Vlad într-un interviu pentru revista Viva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×