Cristian Vasilcoiu, fostul consilier al Olguței Vasilescu, se folosește de moartea Cristinei Țopescu pentru a ataca guvernul PNL și DNA

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 11:34
Cristian Vasilcoiu, fostul consilier al Olguței Vasilescu, se folosește de moartea Cristinei Țopescu pentru a ataca guvernul PNL și DNA
Cristian Vasilcoiu, fostul consilier al Olguței Vasilescu, se folosește de moartea Cristinei Țopescu pentru a ataca guvernul PNL și DNA *foto: gandul.info

Moartea îndrăgitei jurnaliste Cristina Țopescu a lovit ca un fulger spațiul public din România. Numeroși oameni din presă au avut mesaje de condoleanțe la adresa fostei prezentatoare tv, după această dramă.

Notă discordantă a făcut însă fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu. Din 2017 acesta a fost consilier la Ministerul Muncii, mai întâi sub oblăduirea Olguței Vasilescu, apoi a lui Marius Budăi. Vasilcoiu s-a folosit de decesul Cristinei Țopescu pentru a îi aduce critici actualului ministru al Muncii, Violeta Alexandru.

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu se folosește de moartea Cristinei Țopescu pentru a ataca ministrul Muncii

Cristian Vasilcoiu a dedicat trei statusuri pe facebook trecerii în neființă a Cristinei Țopescu în care a avut grijă să o critice pe Violeta Alexandru pentru faptul că a spus că ar putea să mărească vârsta de pensionare:

„Văd numai prieteni de-ai Cristinei Țopescu pe aici. Dumnezeu să o ierte! Dar, uite, recunosc, eu nu am fost prieten cu ea. Din nou, Dumnezeu să o ierte! O să mă înjurati, dar nici ea nu a apucat pensia. Nici părinții mei, ca fapt divers. De ce spun asta?! Ca să realizați ce aberații spun actualii guvernanți, ca să justifice mărirea vârstei de pensionare la 70 de ani. Cine sa mai prindă pensia?! Ah, da, stiu, suntem leneși. Așa a zis PNL. Nu ca Orban, care a fost angajat fictiv la firme private. Păcat că mor doar cei care nu trebuie! Fără vreo legătură cu Orban, să nu mă înțelegeți greșit.”

Fostul consilier PSD s-a folosit de exemplul propriu și a vorbit apoi și despre faptul că părinții săi nu au prins vârsta de pensionare de 70 de ani, la fel ca jurnalista care a decedat recent: „Văd că unii vor să ducă varsta de pensionare la 70 de ani. Doar cazuri de vedete îi mișcă. Românii nu sunt vedete, în majoritate, Ci doar mor…”

Cristian Vasilcoiu s-a luat și de DNA, cu ocazia decesului Cristinei Țopescu

Nu în ultimul rând, Cristian Vasilcoiu a avut grijă să aducă acuze și la adresa DNA, cu ocazia trecerii în neființă a Cristinei Țopescu. El acuză o colaborare între procurorii anti-corupție și guvernul liberal, pornind de la faptul că jurnalista lucra în prezent drept consilier al Ministrului Sănătății, Victor Constache:

„Nu, stati asa: DNA l-a acuzat pe fostul ministru al Sănătății, Bodog, că ar fi angajat fictiv o consiliera, pe motiv că respectiva nu ar fi stat în București, ci în Ardeal, unde era cadru didactic, iar consilierea se făcea prin telefon. In schimb, inteleg ca actualul ministru al Sănătății o avea consiliera pe Cristina Țopescu (DUMNEZEU SA O IERTE), dar că astuia nu i s-a părut nimic suspect ca nu a vazut-o de 3 săptămâni! Iată cum dubla măsură duce, uneori, la tragedii! Știu, înjurati-mă, mai ales că adevarul doare!”

În afară de jobul de consilier al Ministrului Muncii, Vasilcoiu a mai fost prezent și în Consiliile de Administrație la Institutul Naţional Pentru Textile şi Pielărie şi în trecut, la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării.

El a fost demis din aceste funcții de actualul ministru al Muncii, Violeta Alexandru. Vasilcoiu susține însă că și-a dat demisia din CA-urile acestor instituții după ce guvernul Dăncilă a fost înlăturat prin moțiunea de cenzură.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×