Cristian Resmeriță, senator PSD, primul care cere demisia Vioricăi Dăncilă! „Acest rezultat este unul rușinos pentru PSD”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
24/11/2019, 23:13
Cristian Resmeriță, senator PSD, primul care cere demisia Vioricăi Dăncilă! „Acest rezultat este unul rușinos pentru PSD” GALERIE FOTO
Cristian Resmeriță a solicitat demisia președintelui PSD. Sursa foto - facebook

Cristian Resmeriță, senator PSD este primul care a cerut demisia Vioricăi Dăncilă după înfrângerea drastică suferită de Partidul Social Democrat la alegerile prezidențiale! Senatorul de Hunedoara a declarat că Viorica Dăncilă „trebuie să facă un pas în spate” pentru că rezultatul obținut la alegerile prezidențiale este „unul rușinos pentru PSD”. Parlamentarul a postat mesajul pe o rețea de socializare.

Cristian Resmeriță, senator PSD, primul care cere demisia Vioricăi Dăncilă!

Acesta a publicat mesajul la scurt timp după ce președintele Klaus Iohannis a obținut peste 67% din voturi, conform sondajului exit poll realizat de IRES. „Consider că acest rezultat este unul rușinos pentru PSD, cred că în acest moment candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă trebuie să facă un pas în spate, pentru ca PSD să aibă O ȘANSĂ”, a transmis Cristian Resmeriță

Cu toate acestea, Viorica Dăncilă a transmis că nu se gândește să își dea demisia și că dacă cine îi va solicita acest fapt atunci trebuie să aibă loc un congres al partidului. Candidata PSD-ului la alegerile prezidențiale le-a readus aminte tuturor că așa a fost numită drept președinte al formațiunii și în același fel trebuie să fie îndepărtată. „Știți că sunt o persoană puternică, nu am lăsat niciodată partidul la greu.

Consider că acest rezultat este unul rușinos pentru PSD, cred că în acest moment candidatul nostru, doamna Viorica Dăncilă trebuie să facă un pas în spate, pentru ca PSD să aibă O ȘANSĂ.VĂ MULȚUMESC !!!

Gepostet von Cristian Resmerita am Sonntag, 24. November 2019

Dăncilă, pas demisiei

Eu am mers înainte. Nu am demisionat nici la clipe grele, consider că atunci când partidul are nevoie de tine, nu ai voie să faci un pas în spate. Nu avem nevoie de o perioadă conflictuală. Să ne focalizăm atenția spre partidul de la putere și să facem o opoziție activă.

Nu îmi dau demisia, dacă colegii vor considera că trebuie să fac acest pas, atunci trebuie să facem un Congres pentru că așa am fost aleasă, și trebuie să avem congres ca să schimbăm conducerea”, a spus și Viorica Dăncilă

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×