Cele mai tari meme-uri după ce Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis. FOTO

Cele mai tari meme-uri după ce Viorica Dăncilă a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa lui Klaus Iohannis. FOTO GALERIE FOTO
Cele mai bune glume după înfrângerea Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale *foto: hepta.ro

Klaus Iohannis a câștigat clar un nou mandat de președinte, după victoria obținută în fața candidatului PSD de la aceste alegeri prezidențiale, Viorica Dăncilă. Potrivit exit-poll-ului, Iohannis a adunat între 65 și 67% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă a adunat între 33 și 35% dintre procentaje.

Înfrângerea candidatului social-democrat a fost prilej de glume printre internauți din care mare parte nu reprezintă electoratul prezidențiabilului social-democrat.

Cele mai bune glume făcute pe seama Vioricăi Dăncilă după înfrângerea de la prezidențiale

Gluma serii cu privire la înfrângerea Vioricăi Dăncilă a fost făcută de editorii televiziunii Digi 24 care, după aflarea rezultatelor de la exit-poll, au notat pe burtieră „Dăncilă a πRdut”, aluzie la faptul că Viorica Dăncilă a greșit aria cercului în timpul unei conferințe de presă, deși a spus că a dat meditații gratuit la matematică.

Burtiera celor de la Digi24, după înfrângerea suferită de Viorica Dăncilă

De altfel, aceeași greșeală a fost taxată și de jurnalista Ionela Arcanu, cea care a scris că aria cercului ar fi de 33,5.

Deci, cât e aria cercului? 33.5? ?

Gepostet von Ionela Arcanu am Sonntag, 24. November 2019

De asemenea, și apariția europarlamentarului liberal Rareș Bogdan a fost taxată de internauți. Aceștia au râs de faptul că fostul jurnalist avea o față extrem de mirată când s-au anunțat rezultatele de la exit-poll.

Atât!

Gepostet von Mihai Ghiduc am Sonntag, 24. November 2019

Și cei de la USR au râs de înfrângerea dură suferită de liderul PSD. Pagina de facebook a tineretului a avut o dedicație pentru fostul premier, parafrazând o melodie de petrecere a lui Nicolae Guță:

? Gute Nacht, Viorica Vasilica Dăncilă.

Gepostet von USR Tineret am Sonntag, 24. November 2019

Alte meme-uri cu privire la înfrângerea Vioricăi Dăncilă au făcut deja înconjurul internetului. „Mai poate câștiga Dăncilă?”, întreabă un băiețel într-o glumă. „Numai dacă va calcula ea procentele!”, a spus tatăl lui. VEZI SI GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×