Cristian Pomohaci, încă o lovitură din partea judecătorilor. Fostul preot a rămas fără permis de conducere

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
10/04/2020, 12:42
Cristian Pomohaci, încă o lovitură din partea judecătorilor. Fostul preot a rămas fără permis de conducere

Cristian Pomohaci a fost răspopit după ce a încercat să agațe un băiat și în urmă cu un an a fost acuzat și pentru evaziune fiscală. Controversatul bărbat a primit recent o nouă veste proastă din partea judecătorilor într-un dosar care se judecă de aproximativ 2 ani.

Fostul preot Cristian Pomohaci a rămas fără carnet de conducere

Fostul preot și cântăreț de muzică populară Cristian Pomohaci s-a judecat timp de doi ani cu IPJ Brașov după ce a primit o amendă rutieră, iar în urmă cu câteva zile a primit răspunsul final din partea judecătorilor. Controversatul artist în vârstă de 49 de ani a rămas fără permis de conducere, sentința magistraților fiind una definitivă.

„Respinge apelul declarat de apelantul Pomohaci Cristian împotriva sentinței civile nr 5580/2019 a Judecătoriei Brașov pe care o menține. Definitivă”, au decis judecătorii după ce în primă instanță magistrații hotărâseră respingerea plângerii contravenționale formulată de Cristian Dorin Pomohaci.

Așadar, fostul preot va rămâne pieton după ce în urmă cu 2 ani a fost amendat pentru exces de viteză. Din păcate, Pomohaci nu era la prima abatere de acest gen pentru că și-n trecut mai fusese oprit de oamenii legii din Tulcea şi Dâmboviţa pentru abateri pe drumurile publice.

Controversatul artist este acuzat și de evaziune fiscală

Totodată, fostul preot a mai avut până acum pe rol și un proces în care este acuzat de evaziune fiscală. Cristian Pomohaci a fost condamnat în urmă cu o lună de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție la un an de închisoare cu suspendare.

„Admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu inculpatul P. C. D. Condamnă pe inculpatul P. C. D. la pedeapsa de 1 (un) an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 9 alin. 1 lit. a din Legea 241/2005, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod Penal – 11 acte materiale.

În temeiul art. 91 alin. 1 Cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei. În temeiul art. 92 Cod penal stabilește un termen de supraveghere de 2 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii”, se arată în decizia dată de judecători în luna martie, relatează spynews.ro.

Având în vedere decizia luată de instanță fostul preot trebuie să respecte în această perioadă de un an câteva măsuri de supraveghere prin care se numără prestarea unui munci neremunerate pe o perioadă de 90 de zile care urmează să se facă în cadrul sau în beneficiul Primăriei Rebrișoara sau Primăriei Năsăud.

De asemenea, Cristian Pomohaci nu are voie să părăsească teritoriul României fără acordul instanței judecătorești și este obligat să plătească suma de 5.000 de lei aferentă cheltuielilor judiciare avansate de stat.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×