Cristian Pomohaci, în plină epidemie de coronavirus, a luat mai mulţi tineri şi a ieşit pe deal la cântat. „Haidaţ’, haidaţ’ mai aproape”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
29/03/2020, 13:24
Cristian Pomohaci, în plină epidemie de coronavirus, a luat mai mulţi tineri şi a ieşit pe deal la cântat. „Haidaţ’, haidaţ’ mai aproape”
Cristian Pomohaci a ieşit să cânte pe dealul Moşunului, în plină epidemie de coronavirus. Sursa foto: impact.ro

Cristian Pomohaci nu ţine cont de sfaturile autorităţilor din această perioadă. Fostul preot, alături de un grup de tineri, a ieşit pe dealul de la Moşuni să aducă cântece de Slavă lui Dumnezeu.

Cristian Pomohaci, în plină epidemie de coronavirus, cântă pe un deal alături de mai mulţi tineri

Cristian Pomohaci i-a îndemnat pe tineri să se apropie ca să poată fi văzuţi în transmisia live făcută pe Facebook. „Haidaţ’, haidaţ’ mai aproape de mine, haidaţ’“ i-a îndemnat Cristian Pomohaci pe tineri, iar aceştia au făcut ce li s-a cerut.

Cristian Pomohaci, preotul-cântăreţ exclus din Biserică, a ieşit cu un grup de tineri pe dealul de la Moşuni, judeţul Mureş. Cristian Pomohaci are în această localitate o fermă la care s-a retras.

Cristian Pomohaci încalcă restricţiile de circulaţie impuse în plină stare de alertă

Tinerii s-au apropiat de Cristian Pomohaci şi au început să cânte cu toţii: „Vrem să vă cântăm o cântare despre slava lui Dumnezeu.

Vă spunem Domnul să vă binecuvânteze pe toţi care treceţi prin necaz şi prin greutăţi şi să ştiţi că ne rugăm pentru voi“.

Fanii i-au mulţumit lui Cristian Pomohaci pentru gestul pe care acesta l-a făcut, chiar dacă acesta a încălcat toate regulile din această perioadă, în plină epidemie de coronavirus.

Cristian Pomohaci a încălcat regulile de izolare. Restricţiile de circulaţie arată că nu se mai iese din casă decât în contextul în care se merge la muncă, se merge la cumpărături de strictă necesitate, iar întîlnirile în stradă nu se face între mai mult de 3 persoane care nu sunt domiciliate la aceiaşi adresă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×