Cum arată Cristi Minculescu, la 9 ani de la transplantul de ficat! E de nerecunoscut FOTO

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
01/01/2019, 15:22
Cum arată Cristi Minculescu, la 9 ani de la transplantul de ficat! E de nerecunoscut FOTO GALERIE FOTO

La nouă ani de la transplantul de ficat, Cristi Minculescu este de nerecunoscut. Solistul trupei Iris a luat vizibil în greutate, chiar dacă medicii i-au prescris un regim sever după intervenția chirurgicală din 2009. Apropiații artistului spun că acesta s-a îngrășat mai mult de 10 kilograme.

Cristi Minculescu, în vârstă de 59 de ani, a fost prezent în emisiunea lui Dan Negru, Revelionul Starurilor 2019, la Antena 1! Solistul a cântat alături de trupa sa Iris în emisiunea dedicată finalului de an. Și telespectatorii au putut să vadă schimbarea lui Cristi Minculescu. Artistul este mult mai „împlinit” față de cum îl știau fanii înaine de transplantul de ficat din 2009. Vezi mai multe imagini cu noul look al lui Cristi Minculescu în galeria foto de mai sus!

Cristi Minculescu a luat vizibil în greutate în ultima vreme.

Cristi Minculescu, de nerecunoscut, la 9 ani de la transplantul de ficat! Solistul Iris a „uitat” de regim

După intervenția chirurgicală care i-a salvat viața în urmă cu 9 ani, lui Cristi Minculescu medicii i-au prescris un regim strict. Solitul de la Iris fusese diagnosticat cu boală polichistică hepato-renală, dar a trecut cu bine peste această încercare din viața sa. Acum însă Cristi Minculescu nu prea mai respectă regimul prescris de doctori.”Pur şi simplu nu se poate abţine când vede bunătăţi, inclusiv prăjeli, chiar dacă trebuie să ţină un regim strict. Soţia lui, Rodica, este strictă când vine vorba de meniu. Ea locuieşte în Germania, iar el a stat prin România, cu concertele, și a dat serios iama în mâncare, prin restaurante”, a povestit un apropiat al artistului.

Cristi Minculescu s-a rotunjit bine în ultimele luni!  Acest lucru este ușor de remarcat din fotografiile pe care artistul pe postează pe rețelele de socializare. Asta s-a văzut și în interpretarea pe care cei de la Iris au susținut-o în emisiunea Revelionul Starurilor 2019.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×