Cristi Borcea vrea să emigreze: „Ideea e să se și facă ceva, nu doar vorbe aruncate în vânt”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/01/2019, 10:22
Cristi Borcea vrea să emigreze: „Ideea e să se și facă ceva, nu doar vorbe aruncate în vânt”
Cristi Borcea șocheaza! Acesta vrea să emigreze!

Cristi Borcea face declarații șoc! Acesta vrea să emigreze pentru că „e prea multă mizerie!”. Omul de afaceri are 48 de ani, are o avere estimată la aproximativ 100 de milioane de euro și a declarat recent că dorește să plece din țară, alătui de familia sa, desigur.

Președintele exclusiv al clubului Dinamo București a susținut, pentru libertatea.ro, că se gândește extrem de serios să plece din România din cauza mai multor lucruri.  De ce vrea omul de afaceri să plece acum, înainte să i se nască cei doi copii?

Cristi Borcea vrea să părăsească România!

Cristi Borcea vrea să plece din România, potrivit declarațiilor oferite de acesta pentru libertatea.ro. „Foarte mulți au plecat și vor mai pleca din țară. Printre ei s-ar putea să mă număr și eu. Uite, aveam momente când stăteam acolo și mă uitam cum iese lumea în stradă, manipulată, dar nu vorbește nimeni cu adevărat la TV de economie, că n-avem autostrăzi, nimic, nimic. Ideea e să se și facă ceva, nu doar vorbe aruncate în vânt”, a susținut Cristi Borcea despre emigrarea din țară.

Cristi Borcea, Valentina Pelinel și fiul lor, Milan
Cristi Borcea, Valentina Pelinel și fiul lor, Milan

 „Am luat în calcul și varianta de a pleca definitiv din România. În 2019, cu siguranță, iau decizia definitivă pentru viitorul meu și al familiei. De ce aș vrea asta? E prea multă mizerie, prea multă răutate”, a mai spus sursa citată.

Valentina Pelinel, despre relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel,  nu de mult soția lui Cristi Borcea și viitoarea mamă a 3 copii ai săi, a vorbit despre relația cu omul de afaceri, dar și despre ce a făcut-o să se îndrăgostească de acesta. „Cristi Borcea pe care îl cunosc eu e un om foarte bun, responsabil, tipicar și ambițios ca mine, luptător și, mai pre­sus de orice, e BĂRBAT. Am apreciat și apreciez la el foarte mult faptul că este asumat și niciodată nu a încercat să-și ascundă defectele și nici să își ex­pună calitățile. E un bărbat care știe să se sacrifice pentru femeia lui. De ce credeți că e așa iubit de femei?

Nu e vorba de bani, că nu e singurul care a reușit să facă bani în lumea asta, ci e vorba de asumarea lui, de șarm și, până la urmă, și de charisma sa legată de imaginea de „băiat rău. Femeile sunt atrase și de acest aspect al personalității sale, chiar dacă multe dintre ele se sfiesc să recunoască. Pen­tru Cristi, femeia care i-a dăruit un copil sau mai mulți, după caz (zâmbește), e cumva „sfântă. El o pune pe un piedestal și îi creează o imagine imaculată cu orice preț, chiar cu prețul de a se sacrifica pe el însuși”, a declarat fostul model pentru revista Viva!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×