Cristi Borcea a vândut gaz chiar și penitenciarului unde a fost încarcerat! Câți bani a făcut!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
09/07/2018, 10:42
Cristi Borcea a vândut gaz chiar și penitenciarului unde a fost încarcerat! Câți bani a făcut! GALERIE FOTO
Cristi Borcea a ieșit din închisoare mai bogat decât a intrat! Fostul acționar de la Dinamo a vândut gaz lichefiat chiar și penitenciarului Poarta Albă, unde a fost încarcerat!

Cristi Borcea a ieșit din închisoare mai bogat decât a intrat! Fostul acționar de la Dinamo a vândut gaz lichefiat chiar și penitenciarului Poarta Albă, unde a fost încarcerat! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

A divorțat, și-a refăcut viața, a făcut chiar și un copil! Mai mult, și-a sporit averea considerabil și toate acestea s-au întâmplat în timp ce se afla după gratii, potrivit libertatea.ro.

Citește și Primele declarații făcute de Valentina Pelinel, după eliberarea lui Cristi Borcea 

Citește și Valentina Pelinel radiază în prima poză cu Cristi Borcea și fiul lor! 

Cristi Borcea a vândut gaz penitenciarului Poarta Albă, unde a fost încarcerat

În cei 4 ani cât a stat întemniţat pentru înşelăciune, evaziune şi spălare de bani, firma GPL Gaspeco L&D a avut vânzări de 350 de milioane de euro şi profit de 60 de milioane de euro.
Au fost cei mai buni ani de când Borcea şi partenerul său Gâdoiu au cumpărat divizia de GPL a OMV Petrom, în 2012. Cât a stat închis, Borcea a vândut gaz şi statului, în valoare totală de două milioane de euro. Borcea a vândut gaz lichefiat Penitenciarului Poarta Albă, unde a fost închis. Condamnat la 6 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, evaziune şi spălare de bani, Cristi Borcea a ieşit din închisoare mai bogat decât a intrat, după patru ani și patru luni.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×