Primele declarații făcute de Valentina Pelinel, după eliberarea lui Cristi Borcea

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
04/07/2018, 14:01
Primele declarații făcute de Valentina Pelinel, după eliberarea lui Cristi Borcea GALERIE FOTO
A divorțat, și-a refăcut viața, a făcut chiar și un copil! Mai mult, și-a sporit averea considerabil și toate acestea s-au întâmplat în timp ce se afla după gratii,

Primele declații ale Valentinei Pelinel, după eliberarea din penitenciar a lui Cristi Borcea! Fostul manechin este în al nouălea cer, după ce și-a strâns marea iubire în brațe, chiar în poarta penitenciarului! Cristi Borcea a fost eliberat după patru ani și patru luni de detenție. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Era momentul sa fie eliberat. Nu mai suportam asteptarea! In sfarsit azi ma simt fericita, implinita si cu familia este reunita. Nici cand am urcat prima oara pe podium nu am avut atatea emotii”, a declarat Valentina pentru WOWbiz.ro!

Citește și Cristi Borcea, nuntă ca în povești cu Valentina Pelinel! Cine a făcut declarația! 

Valentina Pelinel a făcut primele declarații, după eliberarea lui Borcea! ”Ne doream să fim noi doi acasă, să ne ținem de mână”

“Nu l-am asteptat pe Cristi cu ceva spectaculos. Mai mult decat orice ne doream sa fim noi doi acasa, sa ne tinem de mana, sa fim asa cum meritam sa fim. Ne-a ajutat Dumnezeu sa trecem peste obstacole si totul sa se termine. Milan a fost foarte fericit cand l-a vazut pe tati. El de altfel este intotdeauna zambaret. Tatal lui il ia mereu in brate, il adora”, a mai spus Valentina.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×