Cristi Borcea, nuntă ca în povești cu Valentina Pelinel! Cine a făcut declarația!

Claudiu Ilie  
înValentina Pelinel
26/06/2018, 11:47
Cristi Borcea, nuntă ca în povești cu Valentina Pelinel! Cine a făcut declarația!GALERIE FOTO
Cristi Borcea a vandut gaz penitenciarului Poarta Alba

Cristi Borcea face nuntă mare cu Valentina Pelinel! Imediat cum va ieși din închisoare, fostul șef de la Dinamo are gânduri foarte serioase, după cum susține chiar tatăl său. Familia așteaptă cu sufletul la gură eliberarea milionarului, iar momentul pare destul de aproape. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

”Cristi se însoară când o să vină acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să se întâmple acest lucru cât mai repede. Asta e cel mai important pentru familie. Băiatul meu e om cu suflet mare, care a făcut mult bine şi trebuie să fie alături de noi. Eu şi soţia mea am 50 de ani de căsnicie, 3 copii şi 10 nepoţi”, a declarat Stere Borcea pentru click.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cristi Borcea, nunta Valentina Pelinel

Din 2014 de când a intrat la pușcărie, Cristi Borcea a făcut două cereri de eliberare condiționată, iar cea mai recentă a fost respinsă de către magistrații Judecătoriei Sectorului 4 în data de 2 mai 2018. Sentința nu a fost definitivă, așa că fostul boss de la Dinamo mai are o șansă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×