Cristi Borcea, implicat într-un nou triunghi amoros! ”Iubi” era ”puțin plecat!”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
02/05/2018, 12:50
Cristi Borcea, implicat într-un nou triunghi amoros! ”Iubi” era ”puțin plecat!” GALERIE FOTO
Cristi Borcea, implicat fără voia lui într-un nou triunghi amoros

Cristi Borcea, implicat într-un nou triunghi amoros! Tânăra care a cam încurcat un pic bărbații este celebră, că doar omul de afaceri nu se complică în orice idilă fără… miză.

S-a lăsat, bineînțeles, cu o sarcină, însă cel care a ”marcat” nu a fost Cristi Borcea, ci unul dintre oamenii lui. Acesta din urmă i-a sucit mințile iubitei lui Florin-Adrian Secureanu, nimeni altul decât fostul director al Spitalului Malaxa.

Întâmplarea a fost scoasă la lumină de Cătălin Tolontan. Conform acestuia, în 2017, Secureanu i-a cerut iubitei sale, Eugenia Chiriac (zisă “Vrăbi”) să meargă la Cristi Borcea pentru a împrumuta o sumă considerabilă de bani. Când s-a întâlnit, însă, cu “Vrăbi”, aceasta din urmă și-a pierdut mințile și a picat în mrejele unei idile cu acesta. Lucrurile s-au complicat când femeia a rămas însărcinată, iar Secureanu s-a înfuriat teribil.

Cristi Borcea, implicat într-un nou triunhi amoros

Cătălin Tolontan a explicat lucrurile pe îndelete, pe  blogul său: ”Du-te să iei niște bani cu împrumut de la Borcea!”, i-a spus Secureanu iubitei lui, Eugenia Chiriac. Fostul manager de la Spitalul „Malaxa” era în arest, în primăvara lui 2017. Vorbește la telefon cu Cristi Borcea, și el aflat în închisoare. Borcea dă dispoziții, prin intermediari, ca împrumutul să ajungă la Vrăbi. Dar, în întâlnirea care are loc chiar în locuința dinamovistului, între Vrăbi și unul dintre oamenii de încredere ai lui Borcea se țese rapid o poveste pasională. Tipul este de vârsta ei. Arată bine, ca un rezident în sala de forță, și, nu în ultimul rând, e solvabil, căci are câteva apartamente de închiriat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×