Probleme în căsnicia Crinei Abrudan cu Gabi Popescu? Fostul fotbalist, flirt în benzinărie cu o brunetă

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Sandra Popescu   
în Stiri mondene
08/09/2018, 08:37
Probleme în căsnicia Crinei Abrudan cu Gabi Popescu? Fostul fotbalist, flirt în benzinărie cu o brunetă GALERIE FOTO
Crina Abrudan are probleme în căsnicie? Ea și Gabi Popescu s-a căsătorit în 2017

La un an și două luni de când s-a căsătorit, Crina Abrudan pare să aibă probleme în mariajul cu Gabi Popescu. Nu vrem să tragem concluzii, nici pe departe, însă imaginile pe care vi le prezentăm în exclusivitate vorbesc de la sine. Fosta prezentatoare de la Antena 1 se distrează de mama focului, singură, pe mese, la Loft, în timp ce soțul ei flirtează ziua în amiaza mare cu o brunetă focoasă.

Dar să o luăm cu începutul. Crina Abrudan și fostul fotbalist Gabi Popescu s-a căsătorit în vara anului 2017, mai exact, în iulie. Cei doi aveau la momentul respectiv o relație de mai bine de 10 ani. Legătura dintre ei a fost dese ori supusă bârfelor și știrilor din lumea mondenă, mai ales că s-au împăcat și s-au despărțit de mai multe ori, ultima dată fiind chiar cu un an înainte de nuntă. La așa două spirite încinse, nici nu e de mirare că sunt surprinși uneori separat, făcându-și de cap ”pe cont propriu”.

Crina Abrudan și Gabi Popescu, probleme în căsnicie la un an de la nuntă?

Crina Abrudan și Gabi Popescu par să fi ajuns la un moment în care își doresc să petreacă separat. Cel puțin asta reiese din imaginile noastre. Zilele trecute, fostul fotbalist a fost surprins într-o benzinărie, în timp ce era curtat de o brunetă. Gabi nu pare să fie dezgustat de idee, nici pe departe! Acesta a fost fotografiat în timp ce schimba câteva replici savuroase cu bruneta misterioasă care s-a apropiat de geamul mașinii sale cu telefonul pregătit de ”atac”. Profitând de fiecare moment, tânăra a marcat decisiv, om la om, printre zâmbete și ocheade galeșe, alegându-se în cele din urmă cu numărul de telefon al fotbalistului.

Gabi Popescu, relaxat și încântat de situație, s-a lăsat cucerit pe loc de frumoasa interlocutoare. Chiar dacă a trecut demult de vârsta flirturilor nevinovate, sportivul s-a lăsat prins în jocul seducției, uitând parcă de faptul că are acasă o soție care, pe lângă faptul că ține la el ca la ochii din cap, mai are și un trup ce tinde spre perfecțiune. Vă puteți convinge și singuri de asta, în galeria foto de mai sus!

Tânăra i-a explicat ceva, în timp ce nu-l sorbea din ochi pe fostul fotbalist
Tânăra i-a explicat ceva, în timp ce nu-l sorbea din ochi pe fostul fotbalist

Crina Abrudan, dans lasciv pe mese

În planul doi al poveștii noastre, frumoasa nevastă pare să fi uitat și ea la rândul ei că are de mai bine de un an și responsabilități casnice. Așa se face că am găsit-o într-un club de fițe de pe litoralul Mării Negre, în timp ce dansa lasciv pe… masă.

Crina Abrudan a fost susprinsă în Loft, în timp ce dansa pe mese
Crina Abrudan a fost susprinsă în Loft, în timp ce dansa pe mese

Cum a recunoscut și singură că adoră vacanțele și distracțiile, Crina Abrudan ne și demonstrează asta cu vârf și îndesat. Mai mult decât atât, ea nu pare deloc descurajată de faptul că în jurul ei, numeroși bărbați se uitau cu jind la trupul ei care se unduia pe ritmurile muzicii. Deh, ce să-i faci, când îți intră muzica pe sub piele și vara în suflet, uiți de masă și de casă!

Crina Abrudan și Gabi Popescu, vacanță de lux în Dubai

Toate aceste scene enumerate mai sus, cu așa-zisele probleme din mariajul Crinei Abrudan, s-au petrecut după ce, la începutul acestui sezon estival, Gabi Popescu și consoarta lui au petrecut o vacanță de lux în Dubai. Imaginile realizate cu această ocazie ne demonstrează cât de bine poate să arate fosta prezentatoare de la Antena 1, chiar dacă a trecut de 40 de primăveri.

Crina Abrudan a declarat că adoră vacanțele
Crina Abrudan a declarat că adoră vacanțele

Gleznă fină, fund de braziliancă, sâni fermi și talie de viespe, toate aceste atuuri pot fi admirate în toată splendoarea în cadrul unui pictorial de senzație, realizat într-un resort rafinat din Emirate. Rămâne de văzut dacă mici escapade ale celor doi soți au fost doar senzații tari, de vară, sau chiar au apărut norii în paradisul lor. Să sperăm că nu există totuși problem în căsnicie, ci, din contră, Crina Abrudan și Gabi Popescu ne vor da în curând vestea cea mare pe care o așteaptă toată lumea: aceea că vor deveni părinți!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×