Crimă oribilă la Brăila. Pensionarul de 78 de ani l-a imitat pe Gheorghe Dincă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/01/2020, 18:17
Crimă oribilă la Brăila. Pensionarul de 78 de ani l-a imitat pe Gheorghe Dincă
Crimă îngrozitoare la Orhei, în Republica Moldova. Sursa foto: dcnews.ro

Crimă oribilă la Brăila! Un pensionar în vârstă de 78 de ani a șocat întreaga comunitate din localitatea Vărsătura, după ce și-a ucis cu sânge rece ginerele, chiar în propria sa gospodărie.

Crimă oribilă la Brăila, unde un pensionar și-a ucis ginerele

Mai mult de atât, bărbatul a încercat să ascundă crima, așa că a încercat să incendieze trupul bărbatului, inspirat poate de cazul crimelor din Caracal, unde Gheorghe Dincă a mărturisit anchetatorilor că a ucis două tinere, după care le-a incendiat trupurile.

Încă nu se știe în ce condiții s-a produs oribilul eveniment, însă oamenii legii au intrat pe fir și urmează să cerceteze în ce condiții și-a pierdut viața victima respectivă.

Bărbatul de 78 de ani a încercat să ardă trupul ginerului ucis

Pensionarul în vârstă de 78 de ani a fost reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor calificat, după ce şi-a omorât ginerele şi i-a incendiat cadavrul.

„Bărbatul de 76 de ani din Vărsătura a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila. Va fi prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventiv”, informează IPJ Brăila.

Cea care a făcut publică crima oribilă a fost chiar fiica bărbatului, o femeie în vârstă de 43 de ani, din localitatea Vărsătura, care a sesizat vineri, prin apel la 112, faptul că soţul său, de 45 de ani, a fost găsit decedat în curtea locuinţei.

„La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul bărbatului, care prezintă urme de combustie şi mai multe leziuni pe suprafaţa corpului.

În cauză se continuă cercetările, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul victimei”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×