Crimă oribilă în Galaţi. O bătrână de 80 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor. Suspectul a fugit cu 2 lei şi o pereche de cercei

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/03/2020, 20:42
Crimă oribilă în Galaţi. O bătrână de 80 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor. Suspectul a fugit cu 2 lei şi o pereche de cercei
O bătrână de 80 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor în Galaţi. Sursa foto: portalsm.ro

O femeie de 80 de ani a avut parte de un sfârşit groaznic. Femeia a fost ucisă cu un topor. Suspectul, un tânăr de 22 de ani care a fost prins de către poliţişti, a fugit din casa femeii cu 2 lei şi cu o pereche de cercei.

Crimă oribilă în Galaţi. O bătrână de 80 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor

O crimă oribilă a avut loc în Galaţi, unde o femeie în vârstă de 80 de ani a fost ucisă cu un topor de către un tânăr de 22 de ani, scrie adevarul.ro. Crima a avut loc, marţi, în cumuna gălăţeană Iveşti. Suspectul, în vârstă de 22 de ani, a fost prins de către politisti, iar în aceste momente acesta este audiat.

Femeia de 80 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor. După crimă, atacatorul a fugit din casa bătrânei cu 2 lei şi o pereche de cercei, au spus surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Potrivit surselor, tânărul de 22 de ani este un locuitor al comunei.

Poliţia face cercetări pentru a elucida motivele care au dus la oribila crimă

Politiştii şi procurorii fac cercetări pentru omor şi tâlhărie. Ancheta este în plină desfăşurare şi urmează ca organele de cercetare să descopere toate aspectele care au condus la oribila faptă.

A fost ucisă cu lovituri de topor. Făptuitorul este un tânăr din localitate. Acesta, după ce a aplicat victimei loviturile de topor, a sustras doi lei din locuinţa victimei şi cerceii acesteia”, a declarat Liliana Istrate, procuror, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×