Crimă odioasă în județul Vaslui! Un bărbat de 45 de ani și-a înjunghiat mortal concubina, după care a sunat la Poliție

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/01/2020, 18:46
Crimă odioasă în județul Vaslui! Un bărbat de 45 de ani și-a înjunghiat mortal concubina, după care a sunat la Poliție
Crimă înfiorătoare în Vaslui. O femeie de 60 de ani a fost înjunghiată mortal de concubinul său. Sursa foto: hepta.ro

Crimă șocantă în comuna Pădureni, județul Vaslui, după ce un bărbat de 45 de ani și-a înjunghiat cu sânge rece concubina cu 15 ani mai în vârstă. Din informațiile apărute până la ora redactării acestei știri, autoritățile au fost sesizate cu privire la acest incident prin două apeluri la numărul de urgență 112.

Unul dintre acestea ar fi fost dat chiar de făptaș, relatează surse din cadrul anchetei, citate de Mediafax.

Femeie de 60 de ani, înjunghiată mortal de concubinul cu 15 ani mai tânăr. Anunțul IPJ Vaslui

La ora 15.55, pe raza comunei Pădureni am avut două apeluri la 112 despre o femeie care a fost înjunghiată. A fost solicitată şi ambulanţa, s-a stabilit decesul„, a declarat Loredana Stavăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, iar criminalul riscă să își petreacă următorii ani după gratii. Ancheta a fost preluată de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. Pentru moment, bărbatul de 45 de ani a fost reținut și va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

În urmă cu doar câteva minute, polițiștii erau anunțați cu privire la o altă înjunghiere

Acesta nu este singurul caz de înjunghiere petrecut în cursul zilei de duminică în județul Vaslui.

Cu doar câteva minute înaintea celor două apeluri care anunțau odioasa crimă din comuna Pădureni, polițiștii au fost sesizați cu privire la un incident similar din localitatea Bălțați, comuna Tătărăni.

A fost un apel la ora 15.34, din localitatea Bălţaţi, comuna Tătărăni, despre faptul că un bărbat de 45 de ani a fost înjunghiat. La faţa locului a sosit ambulanţa, a fost preluat şi dus la Spitalul Huşi”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit unor surse judiciare, totul ar fi pornit de la un conflict pe care victima l-ar fi avut cu o altă persoană, de aici și până la o altercație în toată regula fiind doar un pas.

Echipajele medicale ajunse la fața locului l-au transportat de urgență pe bărbat la Spitalul din Huși, de unde urmează să fie transferat la o unitate spitalicească din Iași, cu ajutorul unui echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×