Crimă în noaptea de Anul Nou la Tulcea. Bărbat ucis pentru că îl bănuia pe vecin că îi furase din casă

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 15:19
Crimă în noaptea de Anul Nou la Tulcea. Bărbat ucis pentru că îl bănuia pe vecin că îi furase din casă
Crimă îngrozitoare la Tulcea. Sursa foto: româniatv.net

O crimă îngrozitoare a avut loc în satul Turda din județul Tulcea. în noaptea de Anul Nou. Un bărbat a fost ucis de vecinul său pentru că i-a cerut socoteală în legătură cu un presupus furt de acum câteva luni.

Crimă la Tulcea: Ucis cu toporul de vecin

Evenimentul nefericit a avut loc la ora 03:00 dimineața, imediat după intrarea în noul an. Persoana decedată este un bărbat de 46 de ani. Potrivit presei locale, acesta a fost lovit cu toporul de mai multe ori.

Vecinul, furios, vrând să fie lăsat în pace și să nu mai fie interogat, i-a aplicat loviturile în moalele capului și în celalte părți ale corpului până s-a convins că l-a omorât.

Polițistul satului l-a băgat pe mort în gura lupului

Victima „îşi bănuia vecinul că acesta ar fi furat de la el mai multe bunuri, în urmă cu câteva luni”, scrie tulceanoastră.ro.

„Oamenii din sat spun că poliţistul din sat l-a sfătuit pe acesta să pună presiuni pe cel bănuit, să meargă permanent peste el, ca într-un final, să cedeze şi să recunoască”, mai scrie publicația locală.

Ferm convins că vecinul său i-a furat mai multe lucruri din casă, victima a mers să vorbească omenește cu el, să facă o astfel de presiune după cum i-au recomandat polițiștii și în noaptea de Revelion.

Cei doi au ajuns la înjurături și s-au îmbrâncit, după care vecinul suspect de furt a luat toporul, iar finalul îl știm deja cu toții.

Bărbatul a fost luat de polițiști, iar aceștia au propus judecătorilor măsura de arestare preventivă. Pentru această crimă, tulceanul riscă ani grei de pușcărie.

Deocamdată, nicio autoritate nu a emis vreo înștiințare oficială despre acest caz, nici cei de la Inspectoratul Județean de Poliție, nici judecătorii de la Tribunal.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×