Crimă cu sânge rece în Austria. Româncă ucisă de soțul ei, în fața băiatului lor de 16 ani

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
18/01/2020, 18:17
Crimă cu sânge rece în Austria. Româncă ucisă de soțul ei, în fața băiatului lor de 16 ani
Crimă cu sânge rece în Austria. O femeie de 42 de ani a fost ucisă de soțul ei. Sursa foto: banatulazi.ro

O crimă cu sânge rece a îngrozit autoritățile din Austria, dar și pe cele de la noi. O româncă a fost ucisă de soțul ei, român și el, în fața copilului lor de 16 ani, în localitatea Ybbs an der Donau din Austria.

Crimă cu sânge rece în Austria: femeie de 42 de ani, ucisă de soțul ei de 50, în fața copilului

Cazul a fost semnalat de presa locală. Femeia ucisă avea 42 de ani, iar soțul ei, care riscă ani grei de pușcărie are 50 de ani. Persoana care a chemat poliție a fost chiar băiatul de 16 ani, care a asistat la scena care îi va marca viața definitiv.

Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul femeii până aceasta a murit. Oamenii legii l-au arestat imediat, deși la început acesta nu a vrut să coopereze deloc cu autoritățile.

Fiul de 16 ani al cuplului a surprins momentul crimei. El a fost cel care a alertat poliția austriacă

Cuplul acea doi copii, unul de 16 ani, cel care a văzut crima și o fată de 18 ani. Adolescenții au ajuns pe mâinile specialiștilor, iar în următoarea perioadă cei doi tineri vor fi consiliați de psihologi.

Purtătorul de cuvânt al poliției locale, Johann Baumschlager a declarat pentru agenția de știri APA că motivul pentru care românul și-a ucis nevasta este gelozia.

Primarul localității austriece spune că nu se așteptat niciodată la un astfel de eveniment, mai ales că acesta cunoștea familia foarte bine și niciunul dintre cei doi nu dădea semne că nu s-ar înțelege.

Nicolae, cel care a ucis-o pe Gabriela, a lovit-o în zona gâtului cu un cuțit ascuțit de mai multe ori, până femeia a murit.

Mama celor doi copii, unul minor și cealaltă majoră, a țipat cerând ajutor. La auzul strigătelor ca din gură de șarpe, adolescentul a fugit în bucătărie și a surprins momentul exact în care tatăl său a ucis-o pe mamă, scrie banatulazi.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×