Cine este directoarea spitalului din Piatra Neamț care a fost ucisă de soț! Anca Patriche era terorizată de bărbatul cu care se afla în divorț. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/01/2020, 11:22
Cine este directoarea spitalului din Piatra Neamț care a fost ucisă de soț! Anca Patriche era terorizată de bărbatul cu care se afla în divorț. FOTO GALERIE FOTO
Anca Patriche este directoarea Spitalului din Piatra Neamț ucisă de soț. Sursa foto: manageruldeneamt.ro

Procurorii care anchetează cazul morții directoarei spitalului din Piatra Neamţ au scos la iveală detalii șocante. Femeia a fost ucisă cu premeditate chiar în prima zi a noi sale funcții de la spital. Anca Patriche era terorizată de bărbatul cu care era căsătorită și se afla în plin proces de divorț. 

Anca Patriche, directoarea spitalului din Piatra Neamț, se temea pentru viața sa

Anca Patriche, directoarea de îngrijiri medicale de la spitalul din Piatra Neamț, a fost ucisă cu sânge rece de bărbatul cu care se afla în divorț. Femeia a fost înjunghiată de mai multe ori, pe 10 ianuarie, chiar în biroul de la spital. VEZI FOTO

Directoarea spitalului intentase proces de divorț din cauza violenței și consumului de alcool al soțului și se mutase cu chirie. Colegii de serviciu spun că Anca Patriche se temea pentru viața și îi ruga pe aceștia să o însoțească acasă după muncă. Nu se știe de ce femeia nu a cerut ordine de protecție.

„Victima nu solicitase ordin de protecție față de bărbat. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violență”, a declarat Georgiana Moșu, purtator de cuvant IPJ Neamș, relatează spynews.ro.

Femeia a fost înjunghiată în propriul birou de la spital

Asistenta de 49 de ani câștigase prin concurs postul de director de îngrijiri în cadrul Spitalului de Urgență Piatra Neamț, iar pe 10 ianuarie era prima zi de lucru. Din păcate, viața Ancăi Patriche a fost curmată de bărbatul cu care avea un băiat student în anul III.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a venit croit la spital fiind înarmat cu un cuțit. Suspectul este cercetat pentru infracțiunea de omor. Cazul a scos la iveală și alte amănunte. Anca Patriche era agresată aproape zilnic, mai ales după ce bărbatul consuma băuturi alcoolice.

„Soțul și-a agresat soția în timp ce era la spital, la Spitalul de Urgență Piatra Neamț, a agresat-o în birou, în timpul serviciului. Din câte am înțeles, potrivit declarațiilor martorilor audiați până la această oră, exista un conflict mai vechi.

Pe fondul unor discuții mai vechi, unor conflicte mai vechi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi devenit agresiv. Agresiunile erau zilnice, motiv pentru care victima a intentat acțiune de divorț.

În momentul în care soțul a aflat de acest lucru, victima a fost nevoită să părăsească domiciliul, să se mute în oraș într-o locuință închiriată.

Soțul nu a făcut nimic altceva decât să o urmărească, să o hărțuiască, iar discuțiile probabile care au avut loc între ei (…), au dus la o atitudine violentă din partea acestuia”, a spus procurorul Bogdan Olteanu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, potrivit Mediafax.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×