CRBL rupe tăcerea și spune de ce s-a rupt prietenia cu Oase: ”O panaramă de om”. Video

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/04/2020, 12:41
CRBL rupe tăcerea și spune de ce s-a rupt prietenia cu Oase: ”O panaramă de om”. Video
CRBL rupe tăcerea și spune de ce s-a rupt prietenia cu Oase: ”O panaramă de om”. Sursa foto: Instagram.com

CRBL și Oase au fost echipa care a câștigat sezonul 2 din „Asia Express”, dar la scurt timp după încheierea filmărilor cei doi prieteni nu și-au mai vorbit. Fostul component al trupei Simplu a dezvăluit care au fost motivele pentru care prietenia cu fostul coleg din show-ul de la Antena 1 s-a stricat.

Motivul pentru care CRBL și Oase nu-și mai vorbesc după participarea la Asia Express

15 ani de prietenie i-au legat pe CRBL și Oase, câștigătorii marelui premiu al sezonului doi din „Asia Express” difuzat la Antena 1, însă relația lor s-a stricat fără ca vreunul dintre ei să explice adevăratele motive. Juratul „Îmi place dansul” de la Kanal D a rupt tăcerea și a dezvăluit care sunt motivele pentru care nu mai vorbește cu Oase.

CRBL a montat într-o manieră inedită un interviu cu el însuși în care a vorbit despre cum a început prietenia cu Oase, la ce proiecte au lucrat împreună, dar și de ce după 15 ani de prietenie nu mai păstrează legătura.

Fostul compenent al trupei Simplu susține că datorită fostului coechipier de la „Asia Express” a reușit să câștige marele premiu de 30.000 de euro, dar apoi lucrurile au început să se strice pe zi ce trece tot mai mult. Declarațiile artistului au căzut ca un trăsnet în seara zilei de luni, 20 aprilie, în a doua zi de Paște.

Ce spune CRBL despre începuturile prieteniei cu Oase

„În 2004 deschid școala de dans la Delfinului, Oase devine cursant, se înscrie, îl văd că este talentat la breakdance, facem o echipă de Breakdance, Big Bounce, cu care mergem la foarte multe show-uri, concursuri, videoclipuri, chiar și filme. L-am luat pe Oase și l-am băgat în două filme.

Oase era un dansator bun. Avea segmentul lui, era un dansator bun de breakdance. Acum, show-uri peste showuri, banii veneau, el devenea vedetă împreună cu trupa lui. Tot în același timp l-au angajat la mine, la firmă, să vină să monteze miliarde de povești ale trupei Simplu. Între timp a apărut și povestea cu kendama, care a devenit un fenomen național și chiar mondial”, a spus cunoscutul artist, informează click.ro.

CRBL ar fi trebuit să formează echipă la Asia Express alături de soția sa Elena, însă prietenul său i-a propus să-l ia pe el. Artistul susține că Oase nu a părut interesat de bani, ci de experiența pe care urma să o capete în show-ul de la Antena 1.

Cunoscutul dansator a mai precizat faptul că experiența participării în această competiție l-a ajutat să se maturizeze și să aibă mai multă răbdare, însă i-a cunoscut și adevărata față a lui Oase, cel pe care în considera prieten.

„Oase m-a susținut, câteodată pe bune, câteodată mințind, în ceea ce fac, iar în plan profesional cred că m-a ajutat să câștig Asia Express.

Pentru mine Asia Express a fost o experiență unică de a-mi testa abilitățile, răbdarea, pentru a-mi da seama dacă m-am maturizat, față de fostul CRBL, care era mult mai recalcitrant, mult mai repezit. 

Asia Express a fost cel mai frumos lucru care se putea întâmpla pentru doi oameni, pentru doi prieteni, care să dea share prieteniei lor cu cei de acasă, iar oamenii să ne iubeacă, să empatizeze cu echipa noastră.

Nu este cum credeți voi, cum ați văzut voi la televizor. Că de-aia sunt aici, să vă povestesc despre acest Oase”, a mai spus CRBL în interviul postat pe canalul de Youtube.

„La Asia Express hai să vă spun eu cum stă treaba. L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap.

Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda.

Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani. Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine?

Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor?

De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet…”, a mai completat artistul în clipul intitulat „Oase fără CRBL”.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×