Cozmin Gușă, provocare pentru Rareș Bogdan: „Să fim în criză, dar în formă” VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/03/2020, 18:53
Cozmin Gușă, provocare pentru Rareș Bogdan: „Să fim în criză, dar în formă” VIDEO
Cozmin Gușă l-a provocat la mișcare pe Rareș Bogdan

În plină pandemie de coronavirus, Cozmin Gușă s-a gândit că cei autoizolați la domiciliu trebuie să facă mișcare, așa că a luat atitudine și a dat curs unei provocări inedite la exerciții fizice, menite să ne întărească musculatura, dar și plămânii.

Cozmin Gușă l-a provocat la mișcare pe Rareș Bogdan

Realizatorul de televiziune Cozmin Gușă a răspuns unei provocări inedite, pe care a primit-o de la copiii săi, apoi a dat-o mai departe, sub deviza: „Să fim în criză, dar în formă!” . Unul dintre cei vizați este europarlamentarul Rareș Bogdan.

„Răspund provocării copiilor mei. Unul a exagerat, cu 50 de flotări, fiica mea cu 100 de genuflexiuni, sub deviza Să fim în criză, dar în formă!

”Se poate răspunde în flotări, genuflexiuni”

O să lansez provocarea către doi autoizolați și către doi care nu sunt autoizolați și sper nici să nu fie: Denise Rifai, izolată la domiciliu, Rareș Bogdan, Tavi Hoandră, care nu e izolat, dar sper să fie în formă și să aibă imaginație, și Florin Bercean, cel mai mare antrenor de judo al nostru, antrenorul campioanelor noastre de la judo.

Se poate răspunde în flotări, genuflexiuni sau după imaginație, cu deviza „Să fim în criză, dar în formă!”, a spus Cozmin Gușă, în mesajul său. Rămâne de văzut dacă și cum vor răspunde cei nominalizați de celebrul realizator de televiziune și politician.

Denise Rifai a ales să plece de la Realitatea Plus, după ce s-a schimbat linia editorială a televiziunii de știri. Jurnalista care se afșă acum în izolare la domiciliu, după cum a spus mai sus Cozmin Gușă, și-a dat demisia și le-a promis telespectatorilor că îi va lua cu ea la noul ei job.

„Știu că mă așteptați mâine seară să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o astfel de situație, când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum și mai ales când se va încheia !

O să vă spun și dvs ce am hotărât încă de Joi la prânz, înainte de a intra în emisie. Am decis să demisionez de la Realitatea și este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât de poate de simplu: între mine ca jurnalist și noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidență.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator și Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Și așa o să rămân! Și nu pot lucra că profesionist și om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizăm, în acest nou climat pe care cu siguranță l-ați remarcat și dvs.

Plec așadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulțumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică așa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toți anii aceștia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singură!

Iar pe dvs, iubiții mei telespectatori, promit să va iau cu mine, pe toți, Acolo unde o să merg și eu ! Știți ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face! Iar eu sunt și rămân Jurnalist”, a scris Denise Rifai pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×