Cozmin Gușă anunță noi recutări în PSD! Vasile Dâncu și Sorin Grindeanu, așteptați cât mai curând

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
19/01/2020, 12:45
Cozmin Gușă anunță noi recutări în PSD! Vasile Dâncu și Sorin Grindeanu, așteptați cât mai curând GALERIE FOTO
Cozmin Gușă spune că Sorin Grindeanu este omul potrivit să conducă PSD. Sursa foto - hepta.o

Cozmin Gușă anunță noi recutări în PSD! Acesta consideră că Sorin Grindeanu ar fi cel mai potrivit să conducă partidul, în timp ce Vasile Dâncu ar putea ocupa funcția de președinte al Consiliului Național.

Cozmin Gușă anunță noi recutări în PSD!

„În acest moment, cel mai potrivit pentru funcția de președinte cred că este Sorin Grindeanu, un om încă tânăr, dar vechi în partid.

Eu când am venit la PSD, în 2000, el era demult în conducerea PSD Timiș. Nu doar faptul că s-a opus public și concret unor aberații declanșate de Dragnea, dar este un om cu școală solidă și un bun camarad, ceea ce e mult în politica de azi”, a spus Cozmin Gușă într-un interviu pentru evz.ro.

Vasile Dâncu și Sorin Grindeanu, așteptați cât mai curând

„Vasile Dâncu trebuie să revină prima dată în partid, oricum Radu Moldovan și organizația Bistrița îl așteaptă cu brațele deschise.

Eu sper să-l convingem să se implice din nou, ar fi cel mai potrivit pentru funcția de președinte al Consiliului Național, loc de unde am putea rescrie ideologia partidului, dar am și putea reactiva departamentele ce vor oferi soluții zilnice de guvernare mai bună a României”, a mai precizat Cozmin Gușă.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a transmis că, dacă fostul premier Sorin Grindeanu doreşte să participe la viaţa politică a social-democraţilor este decizia lui, dar primul pas pe care trebuie să-l facă este să redevină membru PSD.

Marcel Ciolacu a declarat că nu va mai accepta ca deciziile în PSD să fie luate de către oamenii din jurul preşedintelui partidului. “Cu Sorin Grindeanu mănânc mai des decât mănânc cu familia mea deoarece cred că mânânc aproape zilnic şi ne vedem seara când terminăm serviciul locuind foarte apropiat. 

Eu nu voi accepta şi nici domnul Paul Stănescu şi nici marea majoritate a colegilor ca deciziile să se mai ia în PSD în exteriorul partidului, de către aşa-zişii oameni de bine din jurul preşedintelui.

Am fost foarte clar astăzi. Dacă Sorin doreşte să participe la viaţa politică a PSD, este decizia lui, dar primul pas trebuie să redevină membru al PSD”, a afirmat Ciolacu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×